Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Mielőtt meghalt, egy csodálatos videó üzenetet adott a feleségének! (videó)

Amikor Kristian Andersonnál gyomorrákot diagnosztizáltak (2009.októberében), mindössze 34 évesen, egy blogot kezdett írni. Ebben szándékozott könnyíteni az érzésein, ugyanakkor motiválni másokat az élet szeretetére, mindarra, amire neki már nem jutott ideje…

 

 

1

Kristian blogja /angolul/ ITT!

Felesége Rachel, valamint kisfiai Cody és Jakob szintén híresek lettek, amikor a férfi egy videóüzenetet készített feleségének. Az üzenet egy születésnapi köszöntésnek indult, de vírusvideóvá vált, mert az emberek imádták, és azonnal osztani kezdték. Kristian az új-zélandi miniszterelnököt kérte fel, hogy köszöntse feleségét pár szóban a film elején – mivel Rachel onnan származott -, valamint Hugh Jackman, az X-Men sztár is üzen neki benne.

1

Rachel 

A videó meseszép. A férfi némán váltogatja kezében a táblákat, melyekre az üzeneteket írta, miközben a Marry Me című dal szól.
(magyar felirattal olvasható)
“Soha nem adom fel”, “Szükségem van Rád, mint a rák elleni gyógyszerre” – ilyen, és ehhez hasonló gondolatokkal ajándékozza meg az üzenetben Rachelt. A megható tisztelgésben szerepel a pár két édes kisfia is.

1

Jakob – Kristian – Cody

A videót emberek millió látták és osztották tovább, így jutott el Oprah  Winfrey-hez is, aki a Sydney-i Operaházban tartott showján, egy 250.000 $-os csekket nyújtott át Kristiannak, az orvosi kezeléseihez. Hagyományos orvosi kezelésekkel próbált meggyógyulni, sokat szenvedett. Műtét, kemoterápia, sugárkezelés. Ezek nyilvánvalóan nagyon legyengítették a szervezetét, utolsó bejegyzésében, már arról írt, hogy a “fényben él már”. Felesége reakciója erre az volt “a férjem keresztény ember, talán a karácsony lenne a megfelelő idő a távozására”. Fel kellett adniuk. Kristiannak mennie kellett. 2012.január 1-én elbúcsúzott az élettől. “A lélegzete egyre könnyebb és csendesebb lett, majd leállt, elaludt” – mondta a felesége. “Bátor, szenvedélyes és csodálatos” emberként jellemezte, aki egész életében hiányozni fog azok életéből, akik ismerték.

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!