Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Döntöttem: legyen tánc, meg zárcsökkentés, kell a zösszefogás, deviszont a népé is! (videók)

Fellebbentem a fátylat politikai hovatartozásomat illetően is immáron. Abszolút sehovatartozó vagyok. Volt egy-két év, amíg erőtlenül elvonszoltam magam, mondjuk úgy jóhiszeműségből, naivitásból, és ikszeltem ide-oda, de mára ez a múlté. Egy ponton megértettem, hogy tök mindegy hova húzom az ikszet, kinek a mesebeszédét hiszem el…

 

 

Legyen TÁNC!!! Legyen ZÁRCSÖKKENTÉS!!! - YouTube (1)

De ha nem ezt mérlegelem, csak a nettó tényeket veszem figyelembe, hogy bárki, ismétlem BÁRKI elmehet szavazni, már az elveszi a kedvemet ettől az össznépi mulatságtól.  Köszönöm szépen, kihátrálok és várom az ország sorsának alakulását mint megfigyelő drukker a partvonalról, de hogy stílusos legyek, pályán kívüliként várom a Zárcsökkentést és a Táncot.

Legyen TÁNC!!! Legyen ZÁRCSÖKKENTÉS!!! - YouTube

Ne habozzunk, tekintsük meg együtt akkor az egyik csapat szavazóbázisának savát-borsát:

Mégis ki más említene meg olyan fontos témákat, mint a zárcsökkentés, meg hogy kielehessenérdemeslegyenkimenni a pályára táncolni? Nélkülük simán elsiklottunk volna ezek felett. Ugye? És akkor még csak most teszek említést az önkormányzati képviselőjelöltekről, hogy második napja hallgatom végtelenítve Talpa Tibornét.

Talpa-Tiborne

Hidd el, tök mindegy melyik körzet, milyen nemzetiségű jelöltjeként kíván indulni, nem oszt nem szoroz. Itt most csak az a lényeg, hogy itt is bárki, ismétlem BÁRKI indulhat. És tudod mit? A Zárcsökkentés és a Legyen tánc, szavazni fognak rá, mert a nevét sem tudják megjegyezni, nemhogy a mondanivalóját…

Nos, Polgár Jenő úr sírva hátrálhat ki a vírusvideók világából lassan, mert TalpaTibornék fogják elárasztani a netet, és az Országházunkat is. Légy szíves értsd meg az új szlogent: “Kell a zösszefogás, deviszont a népé is!!!!”
(Utóirat: a 8 éves lányom a háttérben hallgatta csendesen ezt az egész őrületet, majd a végén megkérdezte : – Anya, mi a fene volt ez? – Emberek akik arról szavaztak, hogy ki irányítsa az országot, hogy nekünk jobb legyen… (kammm…) – Te jó ég, mi lesz velünk? Tánc est meg makogás? 😀 )

1

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!