Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Vállalhatatlan rendőr fotók, nincs magyarázat rájuk! (képsorozat)

Tudja Isten, de ha egy átlagos rendőrre gondolok – aki szolgál és véd ugyebár(?) -, egy olyan fazon társul a fejemben, aki neki tud iramodni például, és visszarántja a barmot, aki kikapta a kezemből a táskát. Mondjuk valami ilyesmire asszociálnék.

 

 

1

Alapvető lenne, hogy jó kondiban van, és pikk-pakk elintézi a rossz fiúkat. Persze ez Amerikában sem átlagos, hogy miért nem, azt mondjuk nem tudjuk. Ilyen felépítésűek is posztolnak közöttük.

amerikai kövér rendőr

Asszem előbb kapom én el azt a tolvajt, mint Ő. Persze ha a fegyverrel jól bánik legalább, bármi elképzelhető. Még az is, hogy csuklóra céloz, lő, és én boldogan lobogtathatom újra a táskát, amire már majdnem keresztet vetettem.
A gondolatindító egy brutális fotósorozat volt ma, amire nincs magyarázat. Nem annyira nyugatról jöttek a képek, mint a nagy Oroszországból…

1. Tyimofej törzsőrmester megenni készül társát.

1

2. A Vidám Falunapokra kivezényelt zászlóalj boldog tagjai.

1

3. Uljana és Jevgenyij zászlósok egy fekete vágás ügyében nyomoznak, erősen átgondolják éppen, hogy megvesztegethetőek legyenek-e, egy-egy kóstoló csomaggal.         

1

4. Balra csodálhatjuk meg az életvédelmisek új egyenruháját, melynek kabát ujja praktikus módon van kialakítva, egy Kalasnyikov könnyedén alácsúsztatható. Jobbra láthatjuk Szását, aki első fogaival együtt, a rendfokozatát is elvesztette az esti, kocsmai verekedéskor.

1

5. Станислав (ejtsd: Sztanyiszláv) őrnagy vezetésével csaptak le a rendőrök egy orgazdára, aki italboltokat fosztogatott, majd a környéket ellátta alkalmi raktárából. Az akciót követően, a csapat megvizsgálta az áru minőségét.

1

6. Василенко (ejtsd: Vaszilenko) alzászlósnak meggyűlt a baja a szolgálati Nokia 5110-esével, amikor jelentést akart küldeni róla felettesének, a futball huligánok elleni fellépésükről.

1

7. Medvegyev törzsőr hazafele igyekszik a kínai éttermes hálacsomagjával, jobbra Katajev Katyerina hadnagy  újsütetű LuizVottyant kézitáskájával békávézik hazafelé, miután elvált Medvegyevtől. Mindketten Kína barátok.

1

8. Leontyjev zászlós sunázza Ljudmilla nevű menyasszonyát, míg társai diszkréten félrehúzódnak a padon.

1

9. Pugacsov őrmester és társa, megfigyelőállásukról követik szemükkel a célszemélyt.

1

10. Szolovjov alzászlós megfáradt a Halloween alkalmából rendezett céges bulin, melyre biztosítást kértek bizonyos fekete öltönyös úriemberek.

1

11. Kő-papír-ollóban vesztett, és ezért 7 deci vodkát kell húzóra felhajtania – mutatja ujjaival Fjodorovics zászlós -, amint oszlattak a meccs végeztével.

1

12. Aszejev, testvériesen megosztja a spanglit, amit a frissen lefoglalt fűből csavart. 

1

Oroszokról fotókat még-még-még! Kattints ide értük! 😀

13. Az iskolások mezei futóversenyére kivezényelt szakasz várja a zebránál, hogy váltson a közlekedési lámpa.

1

14.  Bal felső kocka:   Todorov őrnagy orosz rulettet játszik a hajléktalan szállón, egy demizson vodka elfogyasztását  követően.
        Bal alsó kocka:    a gokart pálya védelmére kivezényelt Alekszej zászlós  lábán, éppen az imént hajtottak át.
        Jobb oldali kép:  Krilov törzsőr eltévedt a Kreml melletti tulipán ágyásban.

1

15. Bal kép: Szvetlana és Ruszlána, megfáradtak a szolgálat utáni eligazításon, horkolva békávéznak haza.
Jobb kép:   Konsztantyin Kokorjov nem kapatja el menyasszonyát, csípőre tett kézzel tűri, hogy az, becsókolózzon a szájába.

1

16. És amint beindul a Kalinka Malinka, Geszinyov zászlósnak megremegnek a térdei, megfordítja tányérsapkáját és már guggol is a Kasatschokhoz.

1

17. A kutyakiképzők krémje, a “Drótszőrű Medvekopók”.

1

18. Van az a mennyiségű vodka, amikor már a kolbász is elszívható.
Egyenruhában alkoholt vedelni vagy rágyújtani, igazából orosz, nemzeti védjegy.

1

Szilveszteri rendőrségi jegyzőkönyvekért kattints ide!

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás: A Gugli

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!