Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Tükröt tart elénk az Újratervezés című kisjátékfilm (videó)

Újra elérhető a Pogány Judit és Kovács Zsolt főszereplésével készült Újratervezés című kisfilm, amely múlt év decemberében pár napig több ezer látogatót vonzott az interneten. Imádom, mert anyámat juttatja eszembe – és ha becsületes akarok lenni, néha magamat is -.

 

 

MY GUIDE on Vimeo

A 12 perces kisjátékfilm a Montreáli Filmfesztivált is megjárta és besöpört egy rakás díjat, köztük a Filmkritikusok díját, a Friss Hús fesztivál közönségdíját, AISFF közönségdíjat kapott Szöulban és a legjobb kisfilm lett egy indianapolisi fesztiválon.
A váratlan fordulatot tartogató történet egy házaspár mindennapi életébe, kapcsolatába, cívódásaiba avat be.

Tóth Barnabás azzal indokolta a film.hu-nak, hogy alkotását közzétette az interneten, hogy közpénzből készült és lassan egy éve lehetett róla hírt hallani. “Díjat nyert itt is, meg ott is, arra gondoltam, bosszantó lehet, hogy a „köz” nem láthatja.
És persze azért, mert már nagyon meg akartam mutatni, és most sok jó hír volt róla, jó energia volt körülötte. Legszívesebben azonnal feltennék mindig mindent mindenhova, ha ezzel nem ártanék a filmnek és a producereknek (és magamnak). Hosszú távon nálam nem kérdés a teljes, ingyenes láthatás, ha közpénzből készítek valamit” – fogalmazott a rendező.

MY GUIDE from Barnabás Tóth on Vimeo.

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!