Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Állítsd vissza magadban a hitet, az emberek jók! (videó)

Számos bejegyzésem szólt már erről, és mindegyikben bőven találsz fotókat, videókat, ennek alátámasztására. Amire a fókuszodat helyezed, azzá válsz Te magad is. Ha a negatív dolgok érdekelnek a világból, megkeseredsz, talán meggyűlölöd az embereket is. Rengeteg embert ismerek, akik sokkal inkább szeretik az állatokat, mint az embereket. Nem ugyanúgy…, sokkal inkább.
Szerintem ez hiba. Lehet, hogy a világ igazságtalan volt velünk valamiért, legalábbis úgy tűnt, hogy az volt, de az is elképzelhető, hogy mi ítéltük meg rosszul a helyzetet. Ha a híreket hallgatod, nézed, alattomosan beszivárog az agyadba, hogy minden pokoli körülötted, és az emberek gyilkosok, tolvajok, önzőek és lelketlenek. Elengednéd az eddigi sztereotípiákat, és megnéznéd ezt a 7 percet most teljesen elfogulatlanul? (Majd pedig kattints ide is!)
7 perc lehet, hogy kevés ahhoz, hogy kimossa a média ártó hatását, de az is elképzelhető, hogy elindít egy újabb gondolatot, és elmeri hinni a legpesszimistább ember is, hogy nem minden fekete.

 

 

1

Én sokkal inkább a hétköznapi hősöket látom, azokat akik emberségből jelesre vizsgáztak! (Link alatt a sorozat első része)

Ha időd engedi, nézd meg ezt a hosszabb, 20 perces videót is:

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!