Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Az anya győzködésére, felengedte annak 15 éves fiát a színpadra, hogy együtt énekeljen vele! (videó)

A múlt hétvégén hazánkban koncertet adó Michael Bublé, híresen közvetlen ember. Fellépésein kapcsolatot teremt közönségével, a sorok között sétálva elkéri telefonjukat és beleénekel, együtt szelfizik velük, nem felejtette el honnan jött. Egyik előadása alkalmával, egy anyuka arra kérte Bublét, hogy énekeljen duettet az Ő 15 éves fiával. A sztár egy pillanatig habozott, majd felkérte a színpadra a srácot. És milyen jól tette…

 

 

1

Bublé, tiniként vett részt élete első versenyén, méghozzá illegálisan. Belopózott egy éjszakai bárba emiatt. Annyira lenyűgözte tehetségével a zsűrit és a közönséget, hogy simán nyert. Amikor kiderült, hogy még nem töltötte be a 18.életévét, elvették tőle a díjat. Persze a zsűri egyik szemfüles tagja lecsapott Michaelre és felkarolta, neki köszönhetően vehetünk részt telt házas koncertjein. Talán ebből az emlékből táplálkozik, amikor elvegyül a közönsége között, és teljesen közvetlenül viselkedik velük.

Az egyik koncertjén egy anyuka kérte meg, hogy énekeljen fiával egy duettet. Bublét meglepte a kéréssel, és beszélgetni kezdett vele, a nő kitartóan győzködte, hogy nem bánja meg, ha felhívja a gyereket. Egy ponton az énekes eldöntötte, hogy kockáztat és megkérte a srácot, sétáljon fel mellé a színpadra. A tini láthatóan nagyon megilletődve lépett példaképe elé, de aztán bátran beleadta magát a produkcióba. Olyannyira meggyőzte Bublét és az arénában résztvevőket, hogy a sztár az ölébe is felkapta örömében és meglepettségében.

Tavaly augusztusban apaként is “debütált” az énekes, argentin felesége világra hozta közös kisfiukat, Noah Bublét.

1

Szerző: Gini Papp – Zacc

Forrás

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. cvitamin says:

    Amikor borús, esős idő van (és akkor is, amikor nem fűtöttek nálunk) csak őt hallgatom. Igazi kikapcsolódás hallgatni és nézni is őt.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!