Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Az anya győzködésére, felengedte annak 15 éves fiát a színpadra, hogy együtt énekeljen vele! (videó)

A múlt hétvégén hazánkban koncertet adó Michael Bublé, híresen közvetlen ember. Fellépésein kapcsolatot teremt közönségével, a sorok között sétálva elkéri telefonjukat és beleénekel, együtt szelfizik velük, nem felejtette el honnan jött. Egyik előadása alkalmával, egy anyuka arra kérte Bublét, hogy énekeljen duettet az Ő 15 éves fiával. A sztár egy pillanatig habozott, majd felkérte a színpadra a srácot. És milyen jól tette…

 

 

1

Bublé, tiniként vett részt élete első versenyén, méghozzá illegálisan. Belopózott egy éjszakai bárba emiatt. Annyira lenyűgözte tehetségével a zsűrit és a közönséget, hogy simán nyert. Amikor kiderült, hogy még nem töltötte be a 18.életévét, elvették tőle a díjat. Persze a zsűri egyik szemfüles tagja lecsapott Michaelre és felkarolta, neki köszönhetően vehetünk részt telt házas koncertjein. Talán ebből az emlékből táplálkozik, amikor elvegyül a közönsége között, és teljesen közvetlenül viselkedik velük.

Az egyik koncertjén egy anyuka kérte meg, hogy énekeljen fiával egy duettet. Bublét meglepte a kéréssel, és beszélgetni kezdett vele, a nő kitartóan győzködte, hogy nem bánja meg, ha felhívja a gyereket. Egy ponton az énekes eldöntötte, hogy kockáztat és megkérte a srácot, sétáljon fel mellé a színpadra. A tini láthatóan nagyon megilletődve lépett példaképe elé, de aztán bátran beleadta magát a produkcióba. Olyannyira meggyőzte Bublét és az arénában résztvevőket, hogy a sztár az ölébe is felkapta örömében és meglepettségében.

Tavaly augusztusban apaként is “debütált” az énekes, argentin felesége világra hozta közös kisfiukat, Noah Bublét.

1

Szerző: Gini Papp – Zacc

Forrás

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. cvitamin says:

    Amikor borús, esős idő van (és akkor is, amikor nem fűtöttek nálunk) csak őt hallgatom. Igazi kikapcsolódás hallgatni és nézni is őt.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!