Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Hogyan vonzz több pénzt, nem csak a tízmilliószoros napon? (videó)

Életünk minden másodpercében teremtő lények vagyunk. A gondolataink határozzák meg sorsunkat. Ez nem egy csapda, sokkal inkább egy remek lehetőség, amihez nincs más dolgunk, csupán megtanulni a technikáját ennek a gondolkodásmódnak.  Mindannyian vágyjuk a változást, ezért vannak céljaink. Szeretnénk többek lenni mindenben. Egészségesebbek, sikeresebbek, boldogabbak, nagyobb bőségben szeretnénk élni. És ez így van jól. Enélkül elvesznek az életünk lényege. Ma a bőség érdekel. Mert a pénz – bár spirituális körökben vitatott téma -, nagyon fontos eszköz!

 

 

penzeso

Pontosan ezért hoztam spirituális vonalról egy rövid, mindössze6 perces videót. Esther Hicks (Abraham) magyarázza el konkrétan, hogy mi a titka a pénz, az anyagi bőség bevonzásának, ha úgy tetszik, elérésének. A rezgéseink, gondolkodásunk megváltoztatása a kulcs ebben is, gondolom nem mondtam ezzel újat.  “A szegényeknek azért nincs több pénzük, mert a rezgésükkel megakadályozzák, hogy több pénz áramoljon az életükbe” – mondja Esther. Mindenki szeretne ott rezegni, ahol a pénz áramlik. A kérdés csupán a HOGYAN(?!). Igaz? Hallgasd meg ezt a rövid videót, ha kell többször is! (magyar feliratos: jobb alsó sarok, jegyzetszerű ikonra kattints ha automatikusan nem indul!)

Használd a különböző technikákat, amit megtalálsz az önfejlesztő könyvekben, például Esther “Kérd és megadatik!”-jában… Hogyan? Amikor elhaladsz egy üzlet előtt, melynek kirakatában a vágyott tárgy csücsül, gondolkodj így: “Megvehetném, itt van a pénz a táskámban, de most nincs kedvem bemenni érte, majd legközelebb”. Vagy, amikor megérkezik a sárga csekk, ne kezdd el szidni a szolgáltatót aki küldte, és ne kezdj rettegni azon, hogy mi lesz a hónap végén, csak gondolkodj így: “Rendben van. Meleg volt a lakásomban (internetezhettem, telefonálhattam…stb), ez egy egyszerű csere. Ők adtak, én viszonzom. Amit most kifizetek erre, az a pénz bejön egy másik, nem várt forráson keresztül.” Állítsd át a nézőpontodat! Kezdd el ma! Sok sikert, ez a TE napod! 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Bizony van. Jobb alsó sarokban egy jegyzetszerű ikon.

  2. Nemes Kati says:

    Itt bizony nincs sehol a magyar felirat:(


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!