Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Haldokló kisfiának énekel az apa, miután felesége belehalt a szülésbe!

Ashley Picco(30) és Chris Picco, hatalmas boldogságban várták pici fiuk világra jöttét, aki minden módon jelezte anyja hasában, hogy Ő bizony alig várja, hogy láthassa őket. Apja rengeteget gitározott és énekelt neki, a kisfiú pedig hatalmas rúgásokkal jelezte, hogy nagyon is tetszik neki amit apu muzsikál. 

 

 

baba1

A 26 hetes Ashley rosszul lett, és azonnal a sürgősségi osztályra hajtottak. Császármetszést hajtottak végre rajta, de a lány nem ébredt fel soha többé az altatásból. Világra jött Lennon James Picco, a gyönyörű kisfiú, akinek viszont nem sok esélye volt sajnos az életre.
(A pár barátai, azonnal létrehoztak egy pénzalapot Chris számára, amin az együttérző emberek jóságának következtében, már 82.000 $ gyűlt össze, hogy fedezze kiadásait.)

baba

“Lehetetlen összefoglalni, mi minden történt az elmúlt pár napban”  – írta Chris. “A feleségem, legjobb barátom és gyermekem anyja elhunyt. Elmondhatatlan veszteség lesz egy életen át, de tudom, hogy Ő most azt szeretné, hogy Lennon James Picco, a baba, aki túlélte a sürgősségi császármetszést, Ő legyen a középpontban.” 

baba2

A férfi hatalmas lelkierőről tett tanúbizonyságot, amikor megkérte az orvosokat, hogy hagy gitározzon és énekeljen a csepp fiának, az inkubátora mellett. Természetesen engedélyt kapott rá…

Lennon James – immár – édesanyja méhén kívül is végighallgathatta  apjától a Beatles: Blackbird című slágerét, majd másnap Ő is követte anyukáját a fátyolon túlra.

Szerdán Chris a következő bejelentést tette:

“Kedves barátok, család és mindenki aki szurkolt nekünk, hihetetlenül nehéz szívvel írom ezeket a sorokat.
Az én kis harcosom, Lennon James Picco elaludt a karjaimban késő este. Körülötte volt a család, a barátok, a világ legjobb orvosai, ápolói, kórházi személyzete. Abba a ruhába volt felöltöztetve, amit Ashley vett neki, egy takaróba volt bugyolálva, amit egy kedves barátomtól kapott, és egy kicsi gitár volt mellette. Nagyon hálás vagyok a 4 felejthetetlen napért, amit vele tölthettem. Az édesanyjának hatalmas öröm lett volna ha láthatja őt, a karjában tarthatja, érintheti, fürdetheti, énekelhet neki, de ez a megtiszteltetés, ez a különleges kiváltság nekem jutott. Áldott vagyok amiért szerethettem őt már az édesanyja hasában, már akkor ismerhettem amikor még az anyukája hordozta, majd találkozhattam vele szemtől szembe, láthattam a drága kis arcát, a tökéletes kis testét, miközben azt mondtam neki “ég veled”! Nincsenek szavak, de mégis megakartam ezzel köszönni a szeretetet és támogatást, ami mindennél több most számomra.
All You Need Is Love “

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Csapiné Ambrus Anita says:

  Ez nem igazság…..
  Részvétem!

 2. Gyula Penzes says:

  Szívszorító.Őszinte részvétem.

 3. Klári Csomor says:

  Torokszorító. Őszinte részvétem. Hatalmas erő kell ezt túlélni.

 4. Ildikó Bankóné Lovász says:

  Őszinte részvétem!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!