Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Összefogtok velem Majdnem Buddhák? (ajánlat)

Írtam már erről a “Majdnem Buddhaságról” egyszer hosszabban, mert szerettem volna átadni az ehhez fűződő érzéseimet. Abban taglaltam azt is, hogy úgy gondolom, mindannyian Buddhák, Coelhók, Oshók, Tollék, Müllerek és Mesterek vagyunk a saját életünkben, ott van a tapasztalat, a bölcsesség bennünk, de a civilizáció zaja, vagy a mindennapi élet problémái nem engedik, hogy halljuk magunkban minden alkalommal a tanítót. Hiába dübörög, veri a lelkünk az ajtót, maximum megbetegszünk, hogy észrevetesse magát, és megy minden tovább, ahogyan addig. Pedig néha jó behúzni a satuféket és lecsendesedni, befelé figyelni. Olyankor nagy gondolatok tudnak születni ám…

 

 

yogi

Például rájöhetünk, hogy a nagy Mesterek is csak összezavarni jöttek azt, akinek nincs még ott az ideje, hogy megértse a világot, vagy abban az Ő helyét. Nem lesz tisztább a saját univerzumunk attól, hogy másét olvassuk. Helyenként becsepegtethet, de alapvetően bennünk van MINDEN. Ezért jobban szeretem a barátaimmal, ismerőseimmel, újonnan szerzett arcokkal a naaagy beszélgetéseket. Olyankor tényleg megoldjuk a világ problémáit, megértjük a kvantumfizikát és tisztán látjuk még az ok-okozat törvényét is.
Én reinkarnációs utaztató vagyok, nálam evidencia az előző élet és az, hogy hatással van ránk egészen különleges módon mind a mai napig, egy talán sok ezer évvel ezelőtti élettapasztalatunk is. És az is magától értetődő, hogy ezeket a blokkokat meg lehet szüntetni, fel lehet szabadítani magunkban, ha akarjuk. Hosszú utat jártam be, egy zárt szektától, az önpusztító elvált nőn keresztül, a Majdnem Buddháig 🙂 Van mondanivalóm a világnak, nektek. Sok. Egyre több. És ha csak azzal segít ez, hogy azonosulni tudtok velem, és nem érzitek teljesen hülyének magatokat a világban, akkor azért jöttem. Azért találkoztunk az írásaimon keresztül.
Én is sokat kapok tőletek! Nagyon. A privát levelek, a hozzászólások minden módon előre visznek. Ha otromba akkor azt tudom tesztelni hol tartok az önuralom terén manapság, ha szkeptikus, a toleranciámat mérhetem, ha velem síró, hát azt imádom… (keblemre!), ha nagy gondolkodó, tanulok tőle. Ezer karaktert ismertem már meg a blogon keresztül, ami azért született, hogy a pozitív gondolkodás nyugodt kis szigete legyen. A lélek megfürdetése az emberi jóságban, együtt emlékezés az egységre, a nagybetűs szeretetre. Ez a célja. Szétszórni a magokat erről az “igéről”. A szeretet, az egységre való emlékezés az én olvasatomban. Szeretnék Veletek együtt emlékezni továbbra is.

Itt van ez a Goldenblog dolog. Azért fontos nekem, mert még nagyobb nézettséget kaphat tőle ez a fajta gondolkodás. Bővülne vele a táborunk. Amikor megalapítottam a Suspended Coffee Magyarországot és a Tegyél jót egy idegennel! csoportokat, azonnal tömegek csatlakoztak az ügyhöz. Ebből megértettem, hogy nem vagyok egyedül a világmegváltósággal, és igenis nagy dolgokra leszünk képesek, mert így akarjuk. Ez ilyen egyszerű. Mindig egy maroknyi csapat kezdi el a virágforradalmakat. Miért ne lehetnénk mi azok?

Szeretném ha sok embert érnénk el, egyre többet. Ehhez kitaláltam most valamit.
Ha van kedvetek ahhoz, hogy találkozzunk a “rilityben” is, történjen úgy!

Az az ötletem, hogy:
– ha megnyerem a Goldenblogon a (technika+tudomány rovatban) a versenyt, jó barátom csoda jó energiákkal rendelkező jóga klubjában csinálunk egy blogger-olvasó találkozót, ahol beszélgetünk egy hatalmas jót, és persze vendégeim vagytok egy finom teára.
Szeretném látni most a közösség erejét, hogy mire vagyunk képesek együtt. Főleg azért, mert én is szívesen találkoznék már veletek. Nem tudom hányan szeretnétek csatlakozni, de én szívesen találkozom több részletben is.
Tehát a feladatunk a következő, ha ezt el szeretnénk érni:
– Vasárnap (november 16.) éjfélig kell felkampányolni a Zaccot az élre. Minden lehetséges módon, főleg megosztásokkal, és a barátok megmozdításával. /Amint megnyitjátok ezt a blogot, jobb oldalon a nagy piros lájkoló kéz bannerre kattintva, máris a Goldenblogon találjátok magatokat és a technika+tudományban a Zaccra keresve szavaztok. Ennyi!/

Tegye fel a kis kezét, aki benne van, és együtt teázik majd velem? 😀

Fontos, hogy oszd meg ezt a bejegyzést annyi helyen, ahányan csak tudod, és írj hozzá ajánlást pár szóban arról, hogy miért szeretnéd, ha tovább osztanák ők is!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. The paranoid punk says:

    Amikor ilyen esély adódik, legszívesebben kinyírnám magam hogy nem lehetek ott. 🙁 De persze első volt hogy szavaztam, és mindjárt meg is osztom a cikket! 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!