Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Háromgyermekes takarítónőt tréfált meg a Break.com! (videó)

Áprilisban láthattál hasonló “tréfát” a Break.com csapatától itt a blogban, amikor egy jószívű pincérnő életét segítették úgy, mint a következő, háromgyermekes édesanyáét. 

 

 

Cara Simmons életét változtatták meg egyszer s mindenkorra. Ez a napja is úgy indult, mint a többi, de legszebb álmában sem merte látni azt, ahogyan véget ért…

Cara nagyon keményen dolgozik, hogy mint egyedülálló anya, megadhasson három gyermekének mindent – mondta el főnöke, a vele készült interjúban. Nemrégiben kórházba került a túlterheltség miatt, ami a vállait nyomja. Cara mindent elvállalt, amit csak kínáltak neki, soha nem hiányzott még a munkából! A kórházi kivizsgálásai  egyértelműen megmutatták, hogy problémái pont ebből adódnak, túlhajszolt. Munkaadója, húga és gyermekei – akik megszólalnak a felvételen – imádják, legekben beszélnek róla.

1

Tehát, ez a nap is úgy indult, mint a többi, Cara korán reggel megérkezett a házhoz – ahol úgy tudta, előző este buliztak -, de a takarítás elmaradt. Ehelyett végigkóstoltattak vele egy hatfogásos, fantasztikus ínyenc menüt, majd kapott egy órás masszázst és egy ruhásszekrényre való új ruhát. 

1

De a stáb nem állt meg itt, az egész házat Carának ajándékozták! Pezsgőzés közben, amikor már azt hitte megnyugodhat az izgalmaktól, Greg Benson, a műsor házigazdája, átadott neki egy Mexikóba szóló utazási csekket, hogy egész családjával együtt megnézhesse a maja piramisokat. Természetesen minden költségüket állják.

Ettől ember az ember, azt hiszem…

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!