Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Mi a teendő, ha minden évben neonáci felvonulást szerveznek a városodban? (videó)

Egy régebbi cikk, “Az Univerzumnak van humora, Amerika legnagyobb neonáciját viccelte meg!”  jutott eszembe a következő esetről. Akkor is legalább ilyen jót nevettem az egyszerű, frappáns szivatáson. 

 

 

1

A németországi Wunsiedel lakói, taktikát váltottak. A városka hosszú évek óta kénytelen volt tűrni az újfasiszták “Emlékezés napja” zarándoklatát, mivel Hitler titkárának, a Birodalom harmadik emberének, Rudolf Hessnek itt volt a sírhelye 1988-2011-ig. Ez pont elég volt követőinek, hogy menetrend szerint megjelenjenek és tisztelegjenek előtte. A város vezetése és a polgárok ilyenkor ellentüntetéseket szerveztek, gyenge sikerrel. A lakók idén, az ellen demonstráció helyett egy új trükkel ismertették meg a neonácikat.

1

 Az Exit Deutschland Alapítvány támogatására építették a koncepciót. A szervezet azért jött létre, hogy a kigyógyulni vágyó nemzetiszocialistáknak segítsen visszatérni a való világba, ergo lejönni erről a szánalmas ideológiáról és új életet kezdeni. A városvezetés hülyét csinált az egész fasiszta gengből. A megszokott útjukat START vonallal indították, és amerre elhaladtak útburkolati jeleket festettek fel, ébresztő molinókat feszítettek ki, felhívva rá a figyelmet, hogy minden megtett méter után 10 eurót utalnak át az Exit Deutschland javára. Tehát a fiúk azért meneteltek, hogy a rasszizmusból kigyógyulni vágyó társaik lemorzsolódását elősegítsék. A felvonulásnak köszönhetően, 10.000 eurót utaltak át az Alapítvány javára! A felvonuláson közel 500 újfasiszta vett részt, akik közül hármat letartóztattak rágalmazásért és zaklatásért.

Zseniális ötlet volt, nem? 😀

Szerző: Gini Papp – Zacc Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!