Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Először azt hittem, a szokásos apa-fia játék, tévedtem! (videó)

Egy édes videóra kattintottam, amiben egy apuka hajol a babája fölé és puszilgatni kezdi. Azon gondolkodtam miért nem ölelgeti, simogatja, ahogy én szoktam gyúrni a lányomat. Pár percen belül ezt is megértettem.

 

 

6

George Dennehy nem egy átlagos férfi. Nézd meg a videót, utána mesélek róla.

George karok nélkül született, de nem csúszott áldozat szerepbe emiatt. Úgy döntött mindenre képes lesz az életben.  “Nem tudjuk mindig ellenőrzés alatt tartani, hogy mi történik velünk, de arra van hatásunk, hogy hogyan reagálunk ezekre a történésekre” – vallja a fiú, és így is él. Egy erőteljes üzenettel érkezett a világba, és át is adja azt másoknak. Története ott kezdődik, hogy egy romániai árvaházban talált rá egy amerikai család, akik 1 éves korában adoptálták. Ez azért nem ment gördülékenyen, mert szükség volt a temesvári szülők beleegyezésére is, akik bár ijedtségükben állami gondozásba adták, mégis úgy érezték, hogy fiukat csupán szerveiért akarják adoptálni. Az örökbefogadó anya – Sharon -, és férje elment tehát személyesen és meggyőzte a biológiai szülőket arról, hogy George szeretetben fog felnőni náluk, nem esik bántódása az életben. A kisfiút magukkal vitték tehát Amerikába, és szeretettel segítették abban, hogy elfogadja magát, és képessé váljon az önálló életre. George sok türelemmel és kitartással dolgozott és nem hogy teljesen önállóan tud létezni, de zongorázik és gitározik a lábaival!

3

4

2012-ben kapott nagyobb figyelmet, amikor felkerült az internetre a Goo Goo Dolls : Iris  című szerzeménye tőle. A Goo Goo Dolls látta a videót, és meghívta, hogy játsszon velük egy színpadon. Hirtelen nagy média nyilvánosságot kapott, és egy egy hetes betlehemi rendezvényen, már 7000-en csápoltak neki. A CBS News, az év videójának nevezte a George által feltöltött anyagot.

Közben a szerelem is megtalálta és megházasodott.

2

Hamarosan megszületett szerelmük gyümölcse.

4

5

 

George révbe ért. És igen, üzenete van. Több is. Szeretné, ha megértenének, hogy nem a történések áldozatai vagyunk. És azt is, hogy az adoptálás jó dolog. Kinek hinnénk, ha nem ennek a boldog, örökbefogadott srácnak? 

1

Találkoztál már a kezek és lábak nélkül született földművessel? Kattints rá!

Szerző: Gini Papp – Zacc
George Dennehy weblapja

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!