Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Keanu Reeves, aki még mindig metrón utazik és átadja a helyét! (videó)

Az újságot olvasó srác a metrón nem más, mint Keanu Reeves.

 

 

1

Igen, megmaradt embernek. Ha azt gondolod, ez évekkel ezelőtti kép, már egész biztos, hogy nem metrózik, megfoglak lepni alaposan. Nem hogy metrózik, de átadja a helyét a nőknek…

1

Persze jöhetünk most a gyenge dumával, hogy “ez a minimum” meg, hogy “most ebből kell akkora ügyet csinálni?”…, de minek?
Ez a srác nagyon rendben van, nem szállt el, olyan egyszerű mint Te vagy én. És ez gyönyörű, lássuk be!

1

1

1

1

 A képen épp a szülinapját ünnepli ( a muffin, amiben a gyertya van, az a tortája )

1

1

Keanu problémás családból származik. Amikor 12 éves volt, apját letartóztatták kábítószerkereskedelem miatt, anyja pedig sztriptiztácosként dogozott. Ezt követően családjával Kanadába költözött, ahol számos mostohaapa nevelte. Látnia kellett, ahogy barátnője meghal egy autóbalesetben, akivel már tervezték az esküvőt. A lány nem sokkal korábban halva szülte meg közös kislányukat.
Azóta Keanu kerüli a komoly kapcsolatokat, és nem akar saját gyereket.

Egyik legjobb barátja meghalt kábítószer túladagolásban. Ő volt River Phoenix (Joaquin Phoenix testvére).
Szinte ugyanebben az évben Keanu apját ismét letartóztatták.
Nővére leukémiában szenvedett, amelyből meggyógyult , és Keanu a Mátrix című filmje bevételének a 70%-át a leukémia kórháznak adományozta.
Az egyik születésnapján bement egy kis édességboltba, és vásárolt magának egy tortát, amit egyedül kezdett enni. Ha egy rajongója besétált a boltba, és szóba elegyedett vele, felajánlott neki egy szeletet a tortából.
Nincsenek testőrei és nem visel divatos ruhákat.
Egy alkalommal, amikor kérdezték őt a „szomorú Keanu-ról”, így válaszolt:
„Nektek szükségetek van a boldogságra, hogy éljetek, nekem nincs.”

Ő az egyetlen hollywoodi sztár, aki sokáig nem rendelkezett birtokkal, majd az MTI bejegyzése szerint, a következő okból vásárolt saját házat:

“A 44 éves Keanu Reeves pszichoterápiára járt, hogy túlélje a negyvenesek egzisztenciális krízisét – olvasható a német In Touch magazinban. “Ahogy az lenni szokott, átestem a negyvenedik születésnapomon. Olyan volt, mintha valaki felkattintott volna egy lámpát. Szükségem volt a terápiára, hogy ezt valahogy túléljem” – mondta a lapnak a kanadai filmsztár.

A Wachowski fivérek Mátrix-trilógiájának népszerű Neója élete “újrakezdéséhez” házat vásárolt, hogy végre “gyökeret ereszthessen”. Reeves elmondta, gyerekkorában sokat volt egyedül, és most menekül a magánytól. Szeretne családot és gyerekeket. Nyugodtabban kíván az életre tekinteni, ami számára azt jelenti, hogy próbál “nem anyagiasan gondolkodni”, és kerülni fogja a hírességek partijait.

A pénzt csak eszköznek tekinti, hogy “ne kelljen minden felajánlott szerepet elvállalnia”. Ahogy elmondta, leginkább basszus gitározni szeret és együttesével, a Dog Starral fellépni.” (MTI)

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!