Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Szellemi mozgósítás, a legtisztább videó, amit látnod kell!

34 perc csupán, mely a tisztánlátáshoz feltétlenül fontos most! Ken Jebsen, német újságíró beszél az amerikai hadiipar igazi céljairól, amely a médián keresztül hamis és félrevezető tájékoztatással uszítja Európát az oroszok ellen. Miért fontos ez neked?
Mert a fősodrású médiában SOHA nem fogod ezeket a gondolatokat hallani, pedig hidd el, elengedhetetlen ahhoz, hogy teljesebb legyen a kép benned a világról! A fickó elég hiteles, a német TV1 vagyis ARD  volt riportere, akit egészen biztosan, az oroszok is néznek…

 

 

1

Ken Jebsen 

Ha meghallgatod Jebsen monológját, egy árnyalattal tisztábban fogod látni a kormányunk politikáját – kelet és nyugat között -, és megérted, hogy bár fontos tüntetni NAV ügyben és az internetadó miatt, de ezek elenyésző problémák ahhoz képest, ami készül, és amiben muszáj lesz “felállnunk”! Ez a félóra félelmetes, kijózanító, realista de mindenképpen mozgósító.

A német riporter hátborzongatóan bátor szavakat használ és nem kertel. Ha nem értjük meg gyorsan, hogy mi 7 milliárdan vagyunk, míg “ők” maréknyian hozzánk képest, ha nem vagyunk képesek érvényesíteni egységesen a békére való törekvéseinket, akkor olyan III.Világháborúnak nézünk elébe, amihez képest, minden ami eddig történt, csak babazsúr lesz!

Hogy mi a célom ezzel a videóval nekem, aki híresen politika semleges? Semmiképp sem kampányolok senki és semmi mellett, csak szeretném, ha a struccpolitikát befejeznénk együttesen. Meg kell értenünk, hogy a változás elkezdődött, és fel kell zárkóznunk. (A videóban, a 19. perctől találkozol azokkal a gondolatokkal, amelyek a megoldást kínálják!)

1

Bízva a békében és a szeretet erejében…

Kérlek, hogy oszd meg ezt a videót, segítsd a tisztán látást!

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. András Palacsko says:

    Most beszélgettem egy orosz sráccal, aki imádja az ukránokat és sokat élt Kievben. Szerinte az oroszoknak folyamatosan hazudnak az ukránokról, a híradóik folyamatosan meg vannak hamisítva, hergelik őket az ukránok ellen. Soha nem érte semmilyen bántódás ukránok részéről, a másságát teljesen elfogadják (nem csak orosz, meleg is). Ehhez képest törönie kellett az összes ukránokkal kapcsolatos facebook bejegyzését,mert ki akarták rúgni, mint hazaárulót a szimpátiája miatt. Putin melegellenes, agresszív faszkalapként működik, durván meghamisítva a híreket. Mindezt egy orosztól.

  2. Apró Juhász János says:

    Minden igazságot kimondott!A Fügetlen Városi SZövetség-Magyar egyesület- SZEGED, Fő fasor 9. elnöksége-tagsága ,támogatóink, TEST-VÉREINK -egyöntetűen csatlakozunk a FŐL-HÍVÁS-hoz! Fölszólítunk minden felelős MAGYART -és más nációhoz tartozó Testvéreinket- a VILÁGBA-bárhol él- csatlakozzon a JÖVŐÉRT, GYERMEKEINKÉRT, UNOKÁINKÉRT- a fölhíváshoz!A baj és vszély REÁLISAN közel van! A globalista világhatalmi erők-akik-hátulról mozgatják a bábjaikat MINDENT előre kiterveltek!Így a a MAGYAR “rendszerváltásnak” hazudott MÓDSZERVÁLTÁST-és tettk tönkre,lopták szét HAZÁNKAT!!És a volt “szocialistának”mondott országokat!!!Ez volt az első lépés a “NAGY MEDVE” legyilkolására, vagyonának megszerzésére!! Egy vallási könyv /nílusi székely/ –legfontosabb előírása:”Minden a miénk!/- http://WWW.FVSZME.HU.-honlapunkat a VILÁG kb 130 országából látogatják rendszeresen!Lásd kezdőlap-Világtérkép-alatta-helyiségnévsor!!!Üzenetünket ezúton is közöljük a VILÁG NEMZETEIHEZ! ÁLDÁS!apó.őrző.- Apró Juhász János elnök.

  3. Tamás Szakali says:

    Sajnos igen jól ráérez a dolgokra


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!