Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Megható ajándékkal kedveskedett az Air Canada honfitársainak! (videó)

Hihetetlen karácsonyi ajándékkal lepett meg néhány szerencsés Angliában élő kanadai állampolgárt a légitársaság.
Szerdán tették közzé videójukat, melyet Londonban, a népszerű Maple Leaf Pub-ban vettek fel. A kanadaiak rajonganak ezért a kocsmáért, mert lazulhatnak egyet a sör és poutine társaságában úgy, hogy közben hódolhatnak jégkorong szenvedélyüknek is, mert kivetítőn követhetik a meccseket. 

A zsúfolásig megtelt bárba két Air Canada pilóta lépett be és arról érdeklődtek a vendégeknél, hogy mi hiányzik nekik otthonról. A válaszolók többnyire a honvágyra panaszkodtak, egy férfi a költségeket említette, amiért nem tud hazamenni. Mások nagyon szomorúak voltak amiatt, hogy itt kell lenniük (Londonban) az ünnepekkor.

 

 

A pilóták kis figyelmet kértek, majd egy egyenruhás elmondta, hogy az ünnepi szezonra tekintettel, minden ott lévőnek szeretnének kedveskedni “egy körrel”.  A vendégek egy ingyen italra számítottak, és ezt is nagy örömmel fogadták, de ehelyett valami teljesen váratlan dolog történt.

0

00

000

Amikor azt mondjuk, hogy egy “körrel” lepünk meg mindenkit, akkor azt úgy értjük, hogy egy oda-vissza repülőjeggyel szeretnénk kedveskedni, hogy Karácsonyra mindenki hazamehessen a szeretteihez.– mondta a másik pilóta.

A vendégek nem hittek a fülüknek, elképzelni sem tudták, hogy ez velük történik meg. Volt aki lesokkolódva, csendben fogadta a hírt, mások éljeneztek vagy épp könnyek csorogtak a szemükből a meghatódottságtól. Az egyik kanadai nő lelkendezett mert az ajándéknak köszönhetően hazamehet meglátogatni várandós sógornőjét, mások azonnal hazatelefonáltak, hogy elújságolják a rendkívüli hírt, végül közösen elénekelték a kanadai himnuszt.

Az Air Canada ezt a videót néhány nappal azután mutatta be, hogy a WestJet Airlaines is közzétette a legújabb karácsonyi csodatevését, mely óriási népszerűségnek örvend. Pár nap alatt két és félmillióan nézték meg.
Az Air Canada kéri az embereket, hogy a  Twitter oldalukon kísérjék figyelemmel a szerencsés kanadaiak történetét, akiket hazarepítenek az ünnepekre.

Ha marketing, ha nem, ez egy szép gesztus, nem igaz?

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!