Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Ennél édesebb videót ma már nem fogsz látni! (videó)

Ernie, a UPS csomagszállítója hordja a négy éves Carson Kight részére a speciális összetevőket tartalmazó tejet, egy héten háromszor. Carson nem fogyaszthat bolti tejet, mert tejfehérje allergiától szenved. A kisfiú minden találkozásra úgy készül, mintha ünnepnap lenne. Imádja a UPS dohánybarna furgonját, az egyenruhát és persze Ernie-t, a barátját is.

 

 

0

Ernie szerint minden alkalommal úgy rohan elé a kisfiú, mintha először látná. A kis Carson rajongása a furgonokért nem mindennapi. Valahányszor megérkezik, szeretne egy kis időt tölteni a teherautónál, és boldogan mondogatja Ernienek, hogy egyszer Ő is csomagszállító lesz, akinek ilyen csodálatos furgonja és egyenruhája lesz.

Ernie tudott a cég speciális, gyermeksegítő “Hazaszállítjuk az álmaidat!” szlogent viselő kampányáról, melynek célja, hogy mosolyt csaljon a gyermekek arcára, így közbenjárt Carson ajándékáért. A kampány keretében a UPS három amerikai jótékonysági szervezet számára 1 és 100 ezer dollár közötti összeget ajánl fel minden kívánságért, melyet a “#WishesDelivered” taggel ellátva töltenek fel a cég közösségi oldalainak valamelyikére. 

A kissrác megkapta amit nagyon szeretett volna: egy, az igazihoz megszólalásig hasonlító kis játékfurgont, valamint a méretre szabott UPS egyenruhát. Úgy örült a járgánynak, melyekbe még kis csomagok is kerültek, hogy az ember napját bearanyozza vele. 
A boldogság pillanatait láthatod a videóban.

Hát nem cuki, ahogy hóna alá kapja a csomagot és elballag vele, mint a nagyok?! 😀

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!