Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Szívedbe zárod ezt az embert, ha meglátod mit tett a gyerekekért! (videó)

Arnold Palmer egy amerikai profi golfozó, aki általános vélekedések szerint, az egyik legnagyobb játékos a férfi profi golf történelmében. Mr.Palmer 85. életévében van, és egy nemrégiben elvégzett vizsgálat során megállapították, hogy nettó vagyona mintegy 675.000.000 $ dollár! Nyilvánvalóan ez nem a játékai után szerzett bevételeiből származik, hanem remek befektetéseiből, neve szinte mindenhol szerepel. Fantasztikus üzleti érzékkel rendelkezik, különböző területeken mutatkozik ez meg vállalkozásaiban. 
Ezentúl ismert hatalmas szívéről is. Támogatásairól, adományairól is bőven mesélhetnénk. Az egyik legnagyobb érdeme az Arnold Palmer Kórház, mely nagyon magas színvonalon látja el betegeit. A kaliforniai Orlandóban működő létesítménynek sok, súlyosan beteg gyerek lakója is van, akiknek nagy része, már nem fogja elhagyni a kórházat többé… 
Mr.Palmer megmentette a karácsonyukat.

 

 

0

Arnold Palmer

Minden gyermek szíve vágya, hogy meglátogassa az öreg nagy szakállú Télapó, és kapjon a puttonyából valamit. Különösen igaz ez azokra a kicsikre, akik kórházban töltik napjaikat. A golf  legenda úgy döntött, ezt nem hagyja, nekik is lesz Mikulás ajándékuk! Így hát aktivizálta magát, és felöltve jelmezét, helikopterbe vágta magát. Míg a gyerekek aludtak, a kórház hatalmas karácsonyfájának alját is megrakta ajándékokkal, és a kívánságokat is rendszerbe véve, a kis betegek ajtaja előtt is ott hagyta a nekik szóló csomagokat.
A kicsik, akik túl betegek voltak ahhoz, hogy otthonukban tölthessék a karácsonyt, nem is mertek álmodni erről a meglepetésről. Különösen ezért megfizethetetlen a reakciójuk. Mr.Palmer megmentette az ünnepet számukra, és odavarázsolta a csodát, ahol a legnagyobb szükség volt rá!

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!