Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Találkozz, az 50 éves, hajléktalan testépítővel! (videó)

Január 1-jén, amikor elkezded megbánni a karácsonyi túlevéseidet, és megszületnek újévi fogadalmaid, például, hogy ezentúl hetente legalább egyszer-kétszer lemész a konditerembe, jusson eszedbe és gondolkodj egy percig Jacques Sayagh-on…
A francia férfi nem engedheti meg magának a konditermi tagságit, ezért edzéseit az utcán végzi, ahol mindennapjait tölti. Gyakorlataihoz leginkább saját testsúlyának ellenállását használja, és néhány kiegészítő tárgyat.
Noha 50 éves, fizikumára még Arnold Schwarzenegger és büszke lenne. 

 

 

00

00

0

Egy kis folton, a párizsi járdán él és edz Jaques mindennap. Az emberek csodálkozva megállnak, megbámulják, de lássuk be, nem egy általános látványosság az ilyesmi. Annak ellenére, hogy a férfinek nincs fedél a feje felett, protein shake-re gyűjt, hogy edzéseit megtámogassa vele. Amikor ez a videó készült, Jacques a Grand Prix des Pyrénées (franciaországi) testépítő versenyre készült éppen.
Nem tudom, hogyan boldogult a megmérettetésen de szálkásra gyúrt teste valószínűleg sokak felfogásában hozott változásokat mind az edzéseket, mind a hajléktalanságot illetően.
A fitness fanatikus férfi rámutatott még valamire, nem csak azért gyakorol, hogy jól nézzen ki…
“Vannak unokáim is és nem akarom, hogy azt gondolják a nagyapjuk nem több mint egy segglyuk, azt akarom, hogy büszkék legyenek rám” – mondta.
Tehát ez az igazi motivációja…


Azt gondolom, hogy ezt a kitartást támogatni kellene, és felkarolni azt, akiben ennyi szorgalom van. Remélem egyszer megtörténik vele ez a csoda…

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!