Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

A “100 $-os hajléktalan” Hamupipőke története folytatódik! (videó)

Thomas Hamupipőke története folytatódik! Ha az előzményeket nem láttad, feltétlenül kattints ide!
Josh együtt töltötte vele a karácsonyt, és egyre közelebb kerültek egymáshoz. Jelenleg majdnem 124.000 $ gyűlt össze a számláján, amiről még nem beszélt neki, mert nem szeretne mindenféle erős érzelmet rázúdítani. 
Ahogy azt írtam is, egy szobát bérel neki, végre letisztálkodhatott és melegben, kényelmes ágyban hajthatta álomra a fejét.

 

 

0

Földöntúli boldogság amit Thomas ezekben a napokban megél, mindezt azért, mert áldott jó szíve van, ami mélyen megérintette a srácot. De nem csak az övét, hanem sok ismeretlenét is, akik adakoznak, és örömmel támogatják azt, hogy visszaintegrálódhasson a társadalomba. Josh elvitte őt egy fodrászatba és egy ruhaüzletbe is, hogy kicsinosítsák. 

0

Bár nem szerette volna, ha sokat vágnak a hajából, igazán ápolt fazonja lett. Ezután elegáns ruhákat kapott, és vacsoráztak egyet.

2

0
Visszaérkezve a motelszobába,  elbúcsúztak egymástól. A pénzből – Thomast ismerve – biztosan jut több hajléktalannak is majd. Biztosan hallunk a további sorsáról. Nagyon szorítok neki, hogy jól élje meg ezt a csodás váltást.

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!