Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Szilveszteri rendőrségi jegyzőkönyvek

„A helyszínen megállapítást nyert, hogy a fent nevezett személy a birtokában lévő lőszereket szétszerelte, azzal játszott, melynek során az a kezében elműködött!” “Az elkövető vékony, csenevész volt, leginkább az “iti” figurájára emlékeztetett.” „Négyen voltak: három rendész és két német juhász kutya.” Gyanúsítotti jegyzőkönyvbõl: “Levittem az alagsorba és meghomoszexuáltam, amit éreztem iránta.” “Nevezett nőszemély megérkezésünkkor csak a felszólításomra volt hajlandó a szoknyája alá, a lába közé erősített nagyméretű szatyorból előadni az eltulajdonított 3×50 dkg Karaván kávét.” „Felszólításomra azt válaszolta, hogy azt csinál, amit akar, majd szoknyáját felkapta és hirtelen lekuporodva újra a lépcsőre folyatta. A szabálysértés ténye több méter hosszan csordogált.” “A társadalmi tulajdont sértő bűncselekmények száma az utóbbi öt évben hullámzóan stagnált, a trend lefelé mutat.” “Verekedéshez mentem ki, ahol a verekedõ elküldött melegebb éghajlatra. Én elmentem, majd másodmagammal visszatértem.”

 

 

3
“Tetten értem, amint a padon fekve csavargott.” Kárbecslő álláspontjáról ír a rendőr: “Hátulról megnyomták az asszonyt Paksnál.” „A tósoki Dobó Katica utcában leszállított biciklis ember legudvariasabb cselekedete az volt, hogy nem vert meg.” „A hullán a gatyáján kívül semmi személyazonossági igazolvány nem volt.” “A helyszínen a bizottság egy emberi bélsárral szennyezett gatyát talált. Valójában szaros gatya.” “Észrevettem, hogy egy ember hímvesszejével szennyezi a környezetet. Felém fordult, és míg hímvesszõjét lóbálta, felszólítottam a cselekmény abbahagyására, erre nyomatékosan felszólított az anyámmal való közösülésre. Kérem a lóbálást súlyosbítóként figyelembe venni.”


0
„És akkor bejött az irodába két női hölgy.” „A feljelentő szerint bevitték a nudistákat a rendőrségre, ahol megruházták őket.” „A férj egy idegen nővel ment a kocsiján, karambolozott. A helyszínen megjelent a feleség is. Mondta a rendőrnek, hogy a férjének nincs sérülése, de otthon majd lesz.” „Véres volt az egész kultúrház. Látszott, hogy nem író-olvasó találkozó volt előtte.” „Gyanúsított a husáng felemelése által elkövette a hatósági közeg elleni erőszak kísérletének vétségét, tekintetbe véve, hogy a hivatalos sapka kétségkívül az intézkedő közeg fején helyezkedett el. Mindazonáltal a helyzet gumibot útján megnyugtatóan rendezésre került.” „A gyanúsított gépkocsijával Ajka belterületén elütötte a vele azonos irányban haladó ismeretlen személy által hajtott kerékpárost.” „Az esti órákban ismeretlen tettes felgyújtott egy utcai könyvesboltot. A kár nem haladta meg a hasznot.”

A vállalhatatlan rendőr fotókat ki ne hagyd!

Forrás: email körlevél

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Prüntyike says:

    Hát, jókat mosolyogtam….de ha ez igaz, akkor szánalmas….


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!