Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Szilveszteri rendőrségi jegyzőkönyvek

„A helyszínen megállapítást nyert, hogy a fent nevezett személy a birtokában lévő lőszereket szétszerelte, azzal játszott, melynek során az a kezében elműködött!” “Az elkövető vékony, csenevész volt, leginkább az “iti” figurájára emlékeztetett.” „Négyen voltak: három rendész és két német juhász kutya.” Gyanúsítotti jegyzőkönyvbõl: “Levittem az alagsorba és meghomoszexuáltam, amit éreztem iránta.” “Nevezett nőszemély megérkezésünkkor csak a felszólításomra volt hajlandó a szoknyája alá, a lába közé erősített nagyméretű szatyorból előadni az eltulajdonított 3×50 dkg Karaván kávét.” „Felszólításomra azt válaszolta, hogy azt csinál, amit akar, majd szoknyáját felkapta és hirtelen lekuporodva újra a lépcsőre folyatta. A szabálysértés ténye több méter hosszan csordogált.” “A társadalmi tulajdont sértő bűncselekmények száma az utóbbi öt évben hullámzóan stagnált, a trend lefelé mutat.” “Verekedéshez mentem ki, ahol a verekedõ elküldött melegebb éghajlatra. Én elmentem, majd másodmagammal visszatértem.”

 

 

3
“Tetten értem, amint a padon fekve csavargott.” Kárbecslő álláspontjáról ír a rendőr: “Hátulról megnyomták az asszonyt Paksnál.” „A tósoki Dobó Katica utcában leszállított biciklis ember legudvariasabb cselekedete az volt, hogy nem vert meg.” „A hullán a gatyáján kívül semmi személyazonossági igazolvány nem volt.” “A helyszínen a bizottság egy emberi bélsárral szennyezett gatyát talált. Valójában szaros gatya.” “Észrevettem, hogy egy ember hímvesszejével szennyezi a környezetet. Felém fordult, és míg hímvesszõjét lóbálta, felszólítottam a cselekmény abbahagyására, erre nyomatékosan felszólított az anyámmal való közösülésre. Kérem a lóbálást súlyosbítóként figyelembe venni.”


0
„És akkor bejött az irodába két női hölgy.” „A feljelentő szerint bevitték a nudistákat a rendőrségre, ahol megruházták őket.” „A férj egy idegen nővel ment a kocsiján, karambolozott. A helyszínen megjelent a feleség is. Mondta a rendőrnek, hogy a férjének nincs sérülése, de otthon majd lesz.” „Véres volt az egész kultúrház. Látszott, hogy nem író-olvasó találkozó volt előtte.” „Gyanúsított a husáng felemelése által elkövette a hatósági közeg elleni erőszak kísérletének vétségét, tekintetbe véve, hogy a hivatalos sapka kétségkívül az intézkedő közeg fején helyezkedett el. Mindazonáltal a helyzet gumibot útján megnyugtatóan rendezésre került.” „A gyanúsított gépkocsijával Ajka belterületén elütötte a vele azonos irányban haladó ismeretlen személy által hajtott kerékpárost.” „Az esti órákban ismeretlen tettes felgyújtott egy utcai könyvesboltot. A kár nem haladta meg a hasznot.”

A vállalhatatlan rendőr fotókat ki ne hagyd!

Forrás: email körlevél

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Prüntyike says:

    Hát, jókat mosolyogtam….de ha ez igaz, akkor szánalmas….


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!