Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Megdöbbentő fotósorozat, hogy megnyugodj, így vagy tökéletes!3. (fotók)

Bizony, már a harmadik részét éli a sorozat, amit rengetegen láttatok. (Nem csak nálam, hanem a tőlem kikopizott verziót, más oldalakon :/ ) Az első részben mutattam híres embereket, akiknek szétretusált fotóját, majd az életből lőtt hétköznapi képeit láthattad. A cikk nem a sztárok égetésére ment ki, hanem arra, amit a címben is sugallok, nyugodj meg, Te így vagy tökéletes. Mint ahogyan ők is, csak épp el akarják hitetni velünk, hogy Ők UFO-k, mert tökéletesen hibátlanok.

 

 

A második részben pedig olyanokat mutattam, akik a testépítés álcája mögé bújva szétsyntholoztatták magukat, és anabolikus szteroidot nyomtak azért, hogy rettenetesen csúnyák legyenek. Ezzel is hamis képet festettek a “tökéletes emberről”, és az amúgy is kisebbségi komplexusban szenvedő – főleg kiskorú – fiúkat, teljesen összezavarják vele. Egyszerűen virágzik egy brutális idea gyár, amely elferdített képet akar lenyomni a torkunkon az “egészséges emberről”, ami káros, és úgy érzem le kell róla rántani a leplet. Különösen az ijesztett meg, hogy a 7 éves kislányom ült a tükör előtt és a hasát figyelte oldalról – ami nincs neki -, majd gyűrögetni kezdte rajta a bőrt előre dőlve, és azt magyarázta nekem, hogy tulajdonképpen Ő undorítóan kövér. Ideges tiltakozással próbáltam elnyomni ezt a hamis testképet benne, amitől még erőszakosabban magyarázta, hogy én azért mondom ezt most, mert szeretem, ettől Ő még kövér.
No, ennek véget kell vetni! Most szándékosan olyan képeket kerestem, amiben azt láthatod, hogy milyen a híres emberek arcbőre. A full photoshop, makulátlan bőr helyett, a valódi, az emberi arc tárul eléd. Szerintem ez nem kiábrándító, hanem kijózanító. És ez nagy különbség.

Julia Roberts

3

Uma Thurman

3

Goldie Hawn

3

Vanessa Paradis

3

Robert Downey Jr.

3

 

Kathy Griffin

3

Mick Jagger

3

 

Britney Spears

3

Hugh Laurie (Dr.House)

3

Vanessa Hudgens

3

Jennifer Aniston 

3

Céline Dion

3

Mel Gibson

3

Kim Kardashian

3

Katy Perry

3

Scarlett Johansson

3

Igen, ha eddig másképp gondoltad volna is tudd meg, hogy még azok is, akik életének nagy részét kozmetikai kezelések és szépítészeti beavatkozások töltik ki, hibás bőrrel élnek a világban. Ne higgy a nyomorult divatlapoknak! Még sokszor azok is tiltakoznak a megalázó retusálás ellen akikről készült, mert ez is önértékelési problémákat tud ám okozni. Legutóbb Kiera Knightley dobta le a textilt, hogy megmutassa, Ő bizony fiús cicikkel van megáldva, még akkor is, ha a lapokban megnövelik a méretét rendre. Nem kell, hogy a lányaink már most a mell implantátumon gondolkodjanak és azon, hogy soha nem érhetik el az isteni sztárok ‘szépségét’.

Szerző: Gini Papp – Zacc

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Liza Magyar says:

    szerintem a legtöbbjük így is nagyon szép 🙂 a ráncok számomra egyáltalán nem zavaróak… egyedül bridget bardot és mick jagger képeinél ijedtem meg kicsit 😀


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!