Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Soha ne mondj nemet ennek a pandának! (videó)

Ma mutatta a barátnőm ezt a reklámsorozatot, nem túlzok, hogy a könnyem kifolyt annyira röhögtem rajta. Telitalálat!

 

 

2

Soha ne mondj nemet a Pandának! – hangzik az egyszerű, bár vészjósló üzenet. De miről is szól a reklám, ami 2010-ben két reklámfilm fesztivál nagydíját is elhozta, egyet Dubaiból, egyet pedig Cannesből. A Panda sajt – egyiptomi – gyártói olyan fenomenális reklám(sorozat)ot dobtak össze, hogy még a masszív laktózérzékenynek is kedve támad megkóstolni azt.
A sztoriban minden alkalommal, amikor valaki nem akar Panda sajtot vásárolni, vagy használni az ételhez, hangtalanul megjelenik a bánatos szemű panda, akinek még el is hiszed, hogy cuki. Miközben felcsendül a háttérben Buddy Holly dala, a True Love Ways, a panda pár másodpercig bámulja a személyt, aki elutasította a sajtot. Aztán hirtelen erőszakos kitörésnek leszünk tanúi.

2

A panda tör, zúz. Rommá ver egy irodai számítógépet, felborít egy teli kosár árut és széttrappolja, kirántja az infúziót a betegből, és a többi. Az utolsó kockák egyikén a megfélemlített apa már 2 doboz Panda sajtot vesz, nem is egyet. Esküszöm nincs hasonló reklám, ami ennyire überfantastico! 🙂 Panda fan lettem.

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!