Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Ez történik a testeddel, miután meghalsz, 2 percben (videó)

A nyugati emberek zöme igyekszik kerülni a halál gondolatát. Félnek tőle. Gyanítom azért, mert végleges állapotnak tartják és utána az ismeretlen várja őket. 

 

 

2

Remek rajzfilmet találtam arról, mi történik a testünkkel, miután meghalunk, és a keringés leállta után beindulnak a bomlási folyamatok. (Jobb oldalon, alul nyisd meg a feliratot, ha nem indul meg azonnal magyarul)

Ez azért nagy szívás lenne, ha csupán ennyi lenne röpke életünk nem? Főként, hogy 30 felett többször megállunk a tükör előtt azzal, hogy nem értjük mi történik, ugyanaz a csitri van bent, és nem ő néz már vissza. Ahogy apámtól tudom, aki már a hetvenötödiket tapossa, később sincs ez másképp. Mivel egész életemben hittem a lélekben és annak halhatatlanságában, egyenes út vezetett a reinkarnációs utaztatói hivatásom felé. Azóta nem csak hiszem, hanem meg vagyok győződve arról, hogy nincs vége a keringés leállásával ennek a történetnek. Hogy a lélek hogy viselkedik a halál után rögtön, arról hoztam egy másik videót, Lama Ole Nydahl-tól, aki nagyon egyszerű szavakkal mesél erről.

 

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!