Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

A 12 éves Down-szindrómás kislányt nem érdekli a statisztika, énekel! (videó)

Madison Tevlin, egy Torontóban élő, Down-szindrómás kislány. Mindössze 12 éves múlt, de rendkívül céltudatosan készül az énekesi pályára. Imádja a zenét, és nem igazán érdekli, hogy a Down Syndrome Education International szerint, nagyon kevés Down-szindrómás ember képes az éneklésre. A kromoszóma rendellenességgel született társaink ugyanis meg kell, hogy küzdjenek azzal a nehézséggel, hogy keményebb és alacsonyabb hajlású a hangjuk. Madison elszánt, és milyen jól teszi!

 

 

8

A kislány túlteszi magát az olyan nehézségeken is, mint a kamera előtti éneklés. Nagy kitartással memorizál és gyakorol. Túl megy az elvárásokon. A statisztikák szerint Madisonnak nem mehetne így az éneklés, de boldog vagyok, hogy rácáfolt! Ahogy a videóban Ő maga mondja: “Inspirálni akarok!” – és meg is teszi.
John Legend “All Of Me”-jét választotta, aminek külön örülök, mert imádom…
Hallgasd meg, majd a képes ajánlóban található cikkekből ismerkedj további kiemelkedő képességű Down-szindrómás társunkkal!

A további cikkekben találkozhatsz olyan inspiráló emberekkel, akik a rendellenességük ellenére étterem tulajdonosok, több diplomások, polgármesterek, webgrafikusok(…) lettek! Határ a csillagos ég. Ne felejtsük el, nekik eggyel TÖBB kromoszómájuk van! 😉

Első, nagy vihart kavart írásom a témában, melyben rengeteg példát is találsz!
Imádom ezt a klippet velük!
A kedvenc filmem, melynek egyik főszereplője egy teheteséges Down-os kisfiú!
4 nyelvet beszél 16 évesen és szimfonikusokkal járja a világot!
Egy édesanya levele, a Down-os kisfiát becsmérlő emberhez!

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!