Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Szeretnéd megtudni miért borult térdre a 6 éves kislány előtt a Voice zsűritagja? (videó)

6

 

 

A Voice jó, mert csak egy érzék szervre hagyatkozhat a zsűri, egyedül a fülére, a hallására. Ha nem láttam volna, hogy egy kislány, aki éppen csak kilépett az óvoda kapuján, egy 6 éves áll a színpadon, engem is kicselez. Chelsea olyan rettenthetetlenül és karizmatikusan tolta le a németországi The Voice Kids deszkáin Alicia Keystől a “Girl On Fire”-t, hogy az elképesztő. Ahogy a csövön kifért. A bírák egyike először ovációval, majd férfias könnyekkel, végül arcra borulással jutalmazta meg a kis művésznőt. Ehhez csatlakoztak társai is. Sőt, annyira megindította a kislány adaptációja, hogy meghívta, üljön az ikonikus piros székek egyikére, és ott fejezze be a dalát.

Ilyen különleges pillanatot ritkán láthatunk a TV-ben, és egészen biztos, hogy Chelsea ebből az élményből hatalmas energiát meríthet.


Szerző: Gini Papp – Zacc

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Lukacs Peter Varga says:

  A 6 éves kislány már a felvételkor 8 éves volt, ettől függetlenül persze elképesztő hangja van és remélhetőleg nem teszi (tette?) tönkre a showbiz.

 2. Éva Bagdy says:

  Bámulatos tehetség! Sok sikert Neki az életben!

 3. Katalin Pajtás says:

  Egyszerűen csodálatos. Sok-sok énekléssel töltött
  percet kívánok neked “kis pacsirta”!

 4. Erzsi Fehér says:

  Csodálatos élmény volt hallgatni!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!