Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Élete legfontosabb randijára készült, nem akárkivel! (videó)

Egy férfi nagy izgalommal készülődik, megérkezik a barátja és felteszi neki a kérdést, izgul-e a nagy találkozás előtt? Igen, nagyon izgatott…

 

 

7

A szívében egy hölgy képe ragyog, akivel együtt fogja tölteni a délutánt. Legjobb formáját hozva, elindul és nagyon drukkosan lép az ajtó elé.

5

6

Nézd meg a videóban ezt a fantasztikus randevút!

A Te szíved is elolvadt? Minden pillanat, amit egy apa a lányával tölt, jelentős hatással van arra, hogy milyen nővé érik majd. Ha az apa tisztelettel bánik vele, biztatja és kimutatja a szeretetét, rendkívül pozitív önképet tud kialakítani magában a kislány. Önbizalmat, önbecsülést merít belőle. Az első férfi, akibe szerelmes, az az édesapja.
(Természetesen nem az Elektra-komplexusról beszélek, hanem az egészséges rajongásról, amit a példaképe, a minden férfiak megtestesítője iránt érez.) Felnőttként sokkal nagyobb esélye van egészséges párkapcsolatra, ha szerető családban nőtt fel, ahol az apa nem csapta be őket, a “nőket”. Bízni lesz képes abban, hogy őt sosem hagyják el. Sőt, talán eszébe se jut ennek lehetősége. Gyermekkorában Ő a Jing, apja a Jang. Tőle tanulja, sajátítja el hogyan tartozhat össze ez a két energia. És valószínűleg Őt fogja keresni tudat alatt, minden férfiben egy kicsit. És ez így van jól.

Néhány személyes kép a mi életünkből a témában:

8

7

5

5

 

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!