Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Szívmelengető videó a szülői áldozathozatalról, mély tanulsággal! (videó)

A legtöbb áldozatot a szülők hozzák meg. Attól a pillanattól fogva, hogy gyermekük a világra jön, az ő igényei szerint élnek. Mindent megtesznek a boldogsága érdekében, még ha az áldozatokkal jár is.

 

 

3

A filmbeli kislány rájön milyen pontokon hazudott neki édesapja. Mert a gyerekek sokkal érzékenyebbek, és bölcsebbek mint azt hinnénk. Tudja, hogy apja robotol, nem boldog és küzdelmes az élete. Nem tudom eldönteni egyenlőre mi a jobb, ha a gyermek belelát abba, hogy szülei élete lemondásokkal jár, hogy ő megkaphasson mindent, vagy ha titok övezi, hogy milyen ára van ennek. Talán jobb ha belát a család, mint intézmény színfalai mögé, és ebből tanulja meg milyen szeretettel, időnként önfeláldozással törődni a másikkal. Nem tudom. Egy biztos, talán érdemes megnézetni ezt a videót gyermekeinkkel is, hogy sejtsék ezt az igazságot.

Amit én nyertem a magam számára belőle ma az, hogy elöntötte a szeretet a szívemet édesapám iránt, aki négy gyermekét nevelte fel úgy, hogy nem láttunk hiányt semmiben. Felnőtt fejjel pontosan látom mennyi lemondással, és fáradtsággal járt. Mindezt szó nélkül tette. Szeretetből. Színtiszta szeretetből.

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!