Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Foschtalitschka Edition, a legjobb Golf hirdetés!

Akinek van egy csepp humorérzéke, az imádni fogja ezt a félkegyelmű hirdetést, ez fix! Annyira jól tolja, hogy kedvem lenne megnézni már csak azért is, hogy dumáljak a taggal, és szétzokogjam magam közben.  Figyelj, mutatom hogyan árulja a csittifitti Golfját.

 

 

5

Ez az 1980-as évjáratú, dízel Volkswagen Golf a szóban forgó jármű
 
 
“Eladom a G1-emet, ha valaki építeni akar, vagy csak utál télen a buszmegállóban állni. 80′ as kislámpás 3 ajtós. A kaszni jó állapotú, minimális lakatolnivaló van rajta, nem volt törve! A színe mattpiros 🙂 1.3-as II. Polo motoros központi befecsis 5 gangos sárkány 5L-es zabálógép 🙂 Vizsgáztatni és forgalomba helyezni kell. Kivonták, mert b. sztam átíratni. A kábelezését nem árt átnézni. Általában működik, de azért a paksi atomerőmű vezérlését nem bíznám rá arra a gólyafészekre ami a műszerfal alatt van 🙂 Egyébként jó alap, a belseje is kulturált. Akit érdekel, 160 pisztolyorrú Mátyásért viheti 🙂 Ez mondjuk lehet kevesebb is. pl. 8db Deák 🙂 Esetleg robogót beszámítok, de csak olyat, ami akkor is beindul, ha már otthagytad nálam, különben utánad tolom 🙂 És hogy főnök, mennyi a vége? – Hát mentem már vele 160-at is 🙂 De ment volna még többet is, csak elszakadt a vontatókötél 🙂 Arra meg, hogy miért adom el, azt tudom mondani, hogy van egy BMW-m és inkább beletankolok dupla ennyit, mert ebben félek 🙂 Nem azért adom el mert szar, hanem azért, mert Volkswagen, én meg nem vagyok mazochista. Utaztam eleget a 47-es fapados villamoson 🙂 De aki erre izgul, annak nem állok az útjába 🙂 Ha több f. szságot akarsz még hallani az autóval kapcsolatban, hívj fel és garantáltan megkapod 🙂 Ui: akinek nincs humorérzéke, kérem ne hívjon fel, ne küldjön felháborodott mailt, hogy hogy van képem ezért a fostalicskáért elkérni ennyit! NEM KELL MEGVENNI! Miért, talán mások nem kérnek el még többet bontószökevényekért? Büdösbunkóparasztoknak úgysem adom oda, mégha egy 0-t hozzárak sem, mert nem létszükség eladnom. Akit meg tényleg érdekel, tesz egy ajánlatot, oszt vagy elfogadom, vagy nem.

GYIK: előzetesen a felesleges telefonálások elkerülése végett még pár gyakori kérdésre válaszolnék. VOLT-E TÖRVE: – Természetesen nem, hogy gondolsz ilyet egy 30 éves autónál? Még szervízbe is tréleren hordták Wolfsburgba és a legyek is elkerülték (a színe miatt), sőt még a gólya is melléfosott 🙂 HÁNY KM VAN AZ AUTÓBAN? – A Km óra állása szerint, de igény esetén oda tekered, ahova akarod! NEMDOHÁNYZÓ? -Hááá hogyapicsábane, ez az egyetlen nemdohányzó autó az országban, há még a hamutálat is kimostam 🙂 NŐI TULAJ? – Persze, nekem is p. nám van, sőt az előző EGYETLEN női tulajdonosa is rendszeresen saját kezűleg cserélte az olajat 5000km-enként, nehogy a szervízben elsumákolják és rosszabb minőségű olajat rakjanak bele, mint a gyárilag előírt ásványi eredetű MTZ-kbe használatos Botond 🙂 Sőt, hidegen sem nyomta neki üveghangon soha a rendkívüli műszaki érzékkel megáldott hölgytulaj, mert azt még egy nő is tudja, hogy ezt nem szabad, mint ahogy a parkolóban sem odab. szni az ajtót a másik kocsinak 🙂 Az egyetlen egy szépséghibája, hogy a gázpedál alatt van egy lyuk a szőnyegen. GARÁZSBAN TARTOTT? – Hát nem gondolod, hogy kint hagytam a garázsban? Velem aludt az ágyban, amíg az Asszony vigyázott a garázsra, nehogy túlságosan lehűljön, különben nem indult volna a fos BMW-m 🙂 MILYEN KIVITEL? – Ez a limitált szériában gyártott, eredetileg a román piacra tervezett Foschtalitschka Edition, de a románoknak nem kellett. Azt mondták, nem tudják befogni elé a lovat, mert túl alacsony és mindig a motorháztetőre szarik. Remélem ennyi kérdéssel már sikerült meggyőznöm a tisztelt vevőket, hogy ez a nemzeti műkincs az évszázad vétele: ) Ez a hirdetés azért lett ilyen, hogy a sok rossz kupecszöveg között legyen egy színfolt és jókedvvel nézegesd tovább a hirdetéseket! Szép napot!  🙂 Ui: Ja, közkívánatra meghirdettem a család másik fostalicskáját, a VW T3 Újságosbódét 🙂 “

Olvasd el a legjobb ingatlanhirdetést is!

Közreadta: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!