Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Ne hagyd ki: Március 6-án ingyenes fagyi kóstoló!

Ha szereted a fagyit, akkor 2015.március 6-8. között, a Syma Csarnokban a helyed! Magyarország Kedvenc fagyija verseny és sok különlegesség vár a szakkiállításon még.

2

 

 

MINDEN, AMI FAGYLALT, MINDENKINEK, AKI KEDVELI
Március 6-án, 5.000 m2-en, 50 kiállító részvételével nyitja meg kapuit Magyarország első fagylalt tematikájú kiállítása és fesztiválja, amelynek célja a fagylalt népszerűsítése és a fogyasztás növelése.  A kiállításon megtalálhatók és ingyenesen kóstolhatók lesznek az idei fagylaltszezon újdonságai valamint a legkedveltebb ízek. A rendezvényen minden lesz, ami a „hideg nyalathoz” kapcsolódik; az alapanyagoktól kezdve a gépeken át egészen a cukrászdák és fagyizók kínálatáig.

KEZDJE VELÜNK AZ IDEI FAGYLALT SZEZONT!
A fagylalt napjaink legismertebb és legkedveltebb cukrászati terméke, amely Magyarországon is óriási tradíciókkal rendelkezik és fogyasztóként minden évben alig várjuk, hogy felfedezzük az újabbnál újabb ízeket.  Felmerül a kérdés: miért nincs a szezon kezdetén egy olyan esemény hazánkban, amely a széles tömegek számára felvonultatja az ország legismertebb és legkedveltebb cukrászdáinak és fagylaltozóinak sajátos ízeit is emellett bemutatja a fagylaltkészítés alapanyagainak és technológiájának újdonságait. A válasz: Fagylalt Kiállítás és Fesztivál.

2

INGYENES KÓSTOLTATÁS
A fesztiválon megtalálhatók lesznek a kézműves fagylaltok, fagylalt kellékek és alapanyagok valamint fagylaltgépek. A „hideg nyalat” valamennyi fajtáját és formáját ingyenesen megkóstolhatják a látogatók; a hagyományos fagylaltok kínálata mellett a gluténmentes, bio fagylaltokon át a lágyfagylaltig, de a palettáról nem hiányzik a jégkása és parfé sem.

„MAGYARORSZÁG KEDVENC FAGYLALTJA” VERSENY – március 6.
A fesztivál első napján a kiállítók közel 80 fagylaltja, három kategóriában, – tejes, gyümölcsös és diabetikus – versenyez a „Magyarország kedvenc fagylaltja” címért, amelynek zsűrije cukrászokból, chefekből és a Facebook-ról kisorsolt fogyasztókból, valamint celebekből áll. A győztes fagylaltok természetesen a versenyt követően ugyancsak megkóstolhatók lesznek mindenki számára.

LEGÚJABB TRENDEK-HAGYOMÁNYOS ÍZEK, PROGRAMOK, TERMÉKBEMUTATÓK
A helyszínen felépítésre kerülő fagylalt látványműhelyben folyamatosan készülnek a különböző finomságok és ezekbe, a fogyasztók számára eddig ismeretlen „kulisszatitkokba” is betekintést nyerhetnek a látogatók, de megismerkedhetnek a legújabb nemzetközi trendekkel és neves cukrászdák, fagylaltozók hagyományos kínálatával is.

EGYIDEJŰ RENDEZVÉNY: HOSTTRADE VENDÉGLÁTÓIPARI SZAKKIÁLLÍTÁS
A fagylaltok mellett a gasztronómia más területe is bemutatkozik ugyanebben az időben és helyszínen. Vendéglátóipari gépek és berendezések forgalmazói és szolgáltatók mintegy 2.000 m2-en várják a látogatókat.

Online jegyvásárlás ide kattintva!

Látogasson el Ön is családjával, ismerőseivel együtt március 6-8. között a Fagylalt Kiállítás és Fesztiválra valamint a HostTrade Vendéglátóipari Szakkiállításra a Syma Csarnokba. Nyitva tartás naponta 10.00-18.00 óra között.

Közreadta: Gini Papp – Zacc
Forrás

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!