Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Csak 4 perc kell ahhoz, hogy közelebb kerüljünk a másikhoz? (videó)

Tanulmányok azt mondják, hogy 4 perc megszakítás nélküli szemkontaktus növelheti az intimitást. Ez az elmélet ihlette a tesztet, amiben hat párt – akik életük és kapcsolatuk különböző szakaszaiban tartanak – kértek meg, nézzék egymást 4 percig. Kíváncsi vagy rá, mit éreztek az alanyok ezután?

 

 

2

Vajon te fajtiszta vagy? Meglepő videó ITT!

Nos, nem számított, hogy milyen lelkiállapotban ültek le, hogyan érkeztek meg a stúdióba, mindannyian úgy érezték, hogy közelebb kerültek a másikhoz a kitartó szemkontaktus után! A SoulPancake hat párt gyűjtött össze a kísérlethez. Az első pár nem ismerte egymást előtte, a második páros a negyedik randijánál tartott, a harmadik egy éve volt együtt, a negyedik már ötödik éve, az ötödik a második évét gyűrte együtt és a hatodik, mind közül a legerőteljesebb hatású, közös életük 55. évében járt.

 

Rettegve húzódtak el tőle, majd kiderült ki is ő valójában – kattints ide a kisfilmért!

A végeredmény rendkívül érdekes. Mindenki kiegyensúlyozottan, kedvesen beszél a másikhoz, arról beszélnek mennyire megváltoztatta őket ez a néhány perc. Akik rövid ideje találtak csak egymásra, még vonzóbbnak tartották a másikat. A régi társak újra felfedezték egymást, és “átment” rajtuk a múlt megannyi gyönyörű pillanata.

“55 év házasság alatt sohasem néztünk úgy egymás szemébe, mint ahogy most”- mondta az idős, ősz hajú feleség a férjének, mikor letelt a négy perc. A férfi pedig így szólt hozzá: “Amikor ilyen közelről szemléltelek, rájöttem, mennyire szükségem van rád, és mit is jelentesz nekem. Nem tudnám elképzelni, hogy mással legyek együtt.” 

Azt hiszem sokat tanulhatunk ebből a pár perces videóból, nem gondolod?

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!