Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Miért csak 5 perc hírnév járt ennek az embernek? (videó)

Super Bad Brad vagy Karaoke Man, az egyik legzseniálisabb utcazenész, akit valaha hallottam. Az 1962-es születésű férfi általában Boombox és mikrofon társaságában látható, és mivel hajléktalan, az éneklésből összegyűlt pénzből tartja fenn magát. 
Ha meghallod, nem tudsz rájönni Te sem, miért nem saját, pompás házában él, melynek falait tucatnyi aranylemeze díszíti. Miért nem jött az áttörés?

 

 

2

Brad hangja olyan fekete, soul hangzású, hogy alig hihető a látvány amikor megszólal. Honnan tör elő ez a brutálisan jó hang? A legnagyobb kérdés mégis az, miért nincs ügynöke, aki menedzselné a karrierjét? A New York-i utcai előadóművész egyszerűen elképesztő. 

Hosszú kutatás után tudtam csak összerakni némi információt róla. Nyilvánvalóan nem egy fiatal ember, de ott vannak a Susan Boyle-ok… Miért nem jut Bradnek is több, mint 5 perc hírnév? Mert annyi azért volt neki…
2005-ben behozták az utcáról és háromszor is előadhatta az Apollo Színház deszkáin kedvenc R&B számainak egyikét. Megnyert egy szűkkörű versenyt is. Az ebből keresett pénzből, rég nem látott feleségének és gyermekeinek vásárolt karácsonyi ajándékot. 

 

Egyszerűen elképesztően szól a torkából az egyik kedvencem:

Ezt a számot 2011. márciusában is felvette valaki vele CyberCafe West-nél. Kemény tél volt akkor is, és Brad arcát sportos szakáll tartotta melegen. A kávézó tulajdonosa felajánlott neki egy sört, amíg énekelt.

 

Ez az ember egy hobó? Miért?

Valaki, aki az internetről ismerte, végre elcsípte egy rövid, spontán interjúra Őt, ahol elmondta, hogy 1984 óta énekel az utcán. A Crift Dog night club tulaja beszokta őt engedni, amikor nagyon hideg van az utcán. Brooklynban viszonylag jó pénzt tud keresni az utcán, ezért ott találhatjátok meg legtöbbször (New Yorkiak 🙂 )
Igazán jó lenne, ha odamennétek hozzá, és elmondanátok, hogy Magyarországon is szeretjük őt 😉

  

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!