Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Most megtanulod, mi a csajozás univerzális titka! (videó)

Az utóbbi évek legnagyobb bizniszébe botlottam ma. Társas Dinamika Specialista címen fut az úriember (részletesen a link alatt), aki férfitréningeket szervez. A csajozás univerzális titkairól lebbenti fel a fátylat, ha fizetsz néhány tízezrest neki ezért. Megtanít, hogyan legyél Te is épp oly határozott és vonzó férfi, mint Ő maga!

 

 

2
A férfi tréner, Coach kihozza belőled a férfi állatot. “Az üzleti életben elért sikereim ellenére volt egy kellemetlen hiányosságom. Nem értettem a nőkhöz!” – írja bemutatkozó szövegében. DE, most már ért, ami a videóból számodra is ki fog derülni! 
Ilyen hasznos technikákat mutat személyre szabottan, csak neked, mint hogy hogyan járj-kelj az utcán, bevásárló központban, és úgy egyébként bárhol. A videóból idézem:
“Ne térj ki, tehát ne legyél túl kedves! Tehát egy férfi, nem attól lesz férfi, hogy túl kedves, hanem attól, hogy egyenesen megy, célorientált, tehát célom van, és nem tér ki! Bármi jön, lehet tolókocsi, babakocsi, tök mindegy mi, akkor is! Jó?!”

Nagyon komoly geg amit csinál, csak az a baj, hogy nem viccből. Facebook csoportja jelenleg 1125 főt mutat, tehát jelentem, van igény rá! Ők mind megtanulhatják, hogyan fogok én magam és sok nőtársam félreállni az útjukból, és hagyni, hogy sétáljanak nagyon magányos útjukon tovább egyedül…

 Valószínűleg nem olcsó a játék, mert előrejelzése szerint “Amikor valaki bejelentkezik hozzám a weboldalra, onnantól egy éves munka vár rá, hogy összerakja magának, hogyan is működik a hatékony férfikommunikáció”…”
“Minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt az időt lecsökkentsem. De még extra brutál gyakorlással sem látom azt, hogyan lehetne három hónapnál (napi 2 óra ezzel való foglalkozás, és 5 VIP nap) kevesebb idő alatt megoldani ezt. Ez a tudás létfontosságú neked, és nem fogod semmi szín alatt megúszni, hogy végig vegyél tőlem mindent, ha a teljes tudást keresed.”

S jutott eszembe számtalan, szebbnél szebb gondolat…, de csak annyit mondok: ezt ne hagyd ki, megéri! 😉

Szerző: Gini Papp – Zacc

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!