Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Vujity Tvrtko és a hajléktalan bácsi történetének fejleményei!

Benneteket is hihetetlen módon megmozgatott Vujity Tvrtko története a hajléktalan bácsiról, csak úgy mint engem, nos itt van hát a mai fejlemény, hogy együtt örülhessetek velem, ha nem tudtok még róla:

 

 

MEGVAN A BÁCSI A KÉPEKEN!!!

3

Egymás után érkeznek a bajai előadásom előtt, alatt és után készült helyszíni fényképek és amatőr videofelvételek, több képen is megtaláltam az idős, szakállas, leírhatatlanul jó szívű urat (a feltöltött kép videóból lett kimerevítve, köszönet ezért Csukor Róbert operatőrnek).
Az egyik fényképen, az látszik, hogy miközben én dedikálok, a bácsi kikukucskál a sor mögül (köszönet Sándor Boglárka újságírónak). Az a fotó alkalmas arra, hogy felnagyítva más is felismerhesse HŐSÜNKET. A keresés most új fázisába lép. Közel a végkifejlet. Százszor és még többször fogja visszakapni a jóságát ez a csodálatos ember.

Íme az előzmények, vagyis amit korábban írtam:

Pénteken este Baján tartottam előadást, ahová eljött egy idős, ősz szakállú, hajléktalan ember, körülbelül 65-70 év körüli lehetett. Onnan tudtam, hogy hajléktalan, hogy elmesélte nekem szomorú történetét, aztán elővett egy gyűrött ezrest és azt mondta: tudja, hogy én jó célra fordítom majd. Nem fogadtam el, mondtam neki, hogy nála van a legjobb helyen…
Előadás után tudtam meg a helyi szervezőktől, hogy otthagyta az ezerforintost egy üzenettel, amely így szólt: “A bajai gyerekeknek.”
A történetben az egyszerűsége és tisztasága a leggyönyörűbb. Meg az, hogy a helyszínen többen is tudták az eseménysornak egyes részleteit, de senki sem rakta össze a mozaikdarabkákat.
Az idős ember először hozzám jött oda, ám később percekig beszélgetett a Bajai Kultúrpalota recepciósával, aztán az engem meglátogató sógorommal is. Az előadás alatt a tömeg közepén ült, így pontosan meg tudtam mondani, hogy a díszteremben készült fényképeken merre keressék. Amikor véget ért a Pokoli és Angyali Történetek est, akkor a főszervező feleségének adta át az ezerforintost, aki nem tudott az előzményekről, így arról sem, hogy a nagy szakállú ember fedél nélküli. Ráadásul az idős férfi másnak hagyta meg üzenetét arról, hogy ő, a hajléktalan kit támogatna az összeggel…

Tegnap csapatot toboroztam, már meg is indult a bácsi felkutatása. Mivel előadásomon forgatott a Bajai TV és képeket készített a Bácskai Napló, így minden fellelhető felvételt begyűjtünk, az operatőr és fotós kollégák nem törlik a vágatlan felvételeket sem. Felvettem a kapcsolatot egy, a közönség soraiban fotózó egyetemistával is, aki emailon küldi nekem az összes képét. Én meghatároztam, hogy a sok száz ember között merre láttam a bácsit. Amikor begyűjtjük a képi anyagot, a teremképeket átnézzük, fényképet készítünk vagy a fotókból vagy a videóból, Bócsa Barnabás, a Baja Marketing kft. vezetője, Dr. Bernschütz Sándor ügyvéd, a helyi Rotary Club részéről, kedves felesége, Anita, valamint helyi segítőim pedig megkezdik a konkrét keresést.
Ez az ember tőlem – és nem csak tőlem – százszor és annál is sokkal többször kapja majd vissza mindazt, amit tett. Hitet, erőt és lelket adott, tiszta szívvel, ismeretlenül, inkognitóban. MINDENT MEGTESZEK AZÉRT, HOGY AZ ISMERETLEN HAJLÉKTALAN SORSA JÓRA FORDULJON!!!

Sokan kérdeztétek, hogy anyagilag hozzájárulhatnátok-e az akcióhoz…
BARÁTAIM: több, mint 50 helyen állok színpadra, tartok előadást a közeli jövőben, ahol persze várlak Titeket nagy szeretettel, a hozzátok legközelebbi helyszínt, erre sorra kattintva találjátok meg!

Szóval ezek az esték, saját anyagi helyzetem és kapcsolatrendszerem alapot ad arra, hogy azt írjam: ez az én vállalásom, én küzdelmem, Barátaimmal megoldjuk, rendbe teszem, rendbe tesszük ennek az embernek az életét. Ha szeretnétek segíteni, nézzetek körül, találjátok meg a saját csodátokat, azt a valakit, aki éppen a Ti segítségetekre vár, hiszen nem csak a segítés, a csoda fellelése is elképesztő erőt ad. Sok ilyen EMBER LEHET KÖZÜTTÜNK, TALÁLJUK MEG ŐKET!!! TEGYÜK EGYÜTT JOBBÁ MAGYARORSZÁGOT!!!
A bácsival kapcsolatos fejleményekről folyamatosan tájékoztatlak Benneteket!

Közreadta: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!