Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

A menyasszony utolsó tánca haldokló apjával (videó)

Lisa Wilson esküvője egy héttel később, egy teljesen más helyen lett volna, amikor párjával úgy döntöttek, hogy előrehozzák és máshol mondják ki az igent egymásnak. Lisa édesapja, David a ráknak egy ritka fajtájával küzdött és a kórházban töltötte épp utolsó napjait. Annak érdekében, hogy Lisa édesapja részt vehessen szeretett lánya esküvőjén, a vőlegény, Robert Pantoja, mindent megmozdított. Így átszervezte az ünnepélyes alkalmat apósa ágya mellé, a UCI Medical Center-be (California, Orange) – írja a HuffingtonPost.

 

 

2

Egyetlen menyasszony sem erről álmodik, de ez azt jelentette, hogy Lisa eltáncolhatta édesapjával az “apa-lánya” táncot. Az utolsót. Amikor elmesélték neki a tervüket, tiltakozott. Tudta, hogy már képtelen felkelni az ágyból, semmi ereje nem lett volna táncolni. 
“Arra kértem, táncoljon velem a kezével, csak ennyit szeretnék – mesélte Lisa -, így végül apám engedett nekem.” 
David az ágyból nézhette végig, amint az ő édes kislánya hűséget fogadott annak a férfinek, aki ezt az egészet megszervezte. Láthatta, amint elcsattant az első csók, majd Lisa hozzálépett, hogy felajánlja magát a táncra.

3

Felcsendült a telefonon az “I Will Always Love You” (Örökké szeretni foglak), és Lisa könnyek között táncolni kezdett édesapjával. A családtagok igyekeztek biztosítani közben, hogy jól hallható legyen a zene, és a háttérbe húzódva, mindenki zokogva figyelte őket. 
A legszebb ajándékot adta édesapjának, a legigazabb búcsúzást.
Mr.Wilson 2 nappal később elhunyt.

Úgy sírtam, mint egy gyerek, nem sokat tévedek ha azt mondom, hogy Téged is alaposan szíven fog markolni.

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!