Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

10 jóképű férfi, akiről a legkevésbé sem feltételeznéd ezt!

Hogy rövidre zárjam a címben meglebegtetett szenzációt elárulom, ezek a férfiak mind nőként látták meg a napvilágot! Ha meglátod a képeiket le fog esni az állad, erről biztosíthatlak.

 

 

1. A felnőtt filmes Buck Angel egy ikon az LMBT  (leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű) közösség számára. Nem volt könnyű dolga az életben. Amikor a másodlagos nemi jelleg kezdett kialakulni 16 éves kora körül, az otthoni élet egyre feszültebb lett. Nemi átalakító műtétet szeretett volna elérni minden erejével, mert nem volt önazonos. Évekig volt női profi modell, majd teljesen elfogadta a szexualitását. Ekkor úgy döntött, hogy a felnőtt filmek világába látogat el, ahol 2007-ben elismerték az egyik transzszexuális főszerepéért. Jelenleg ügyvédként, pedagógusként, íróként tevékenykedik. Saját produkciós céget vezet.  

8

2. Balian Buschbaum 1980-ban született, mint Yvonne Buschbaum. Bár ő volt a második legjobb női rúdugró Németországban, 2007-ben Buschbaum bejelentette visszavonulását tartós sérülés miatt. Ő is kifejezte vágyát, hogy szeretne belekezdeni egy nemváltási terápiába. 2008-ban hivatalosan is megváltoztatta nevét és nemváltoztatási műtéttel válhatott azonos magával.

8

3. Loren Rex Cameron egy amerikai fotós, író és transzszexuális aktivista. Portrékkal mutatja meg a leszbikus és transzszexuális szerepeket, részletesen dokumentálta saját átmenetét nőből, férfivá. Cameron, fotóival szeretné demisztifikálni a néző számára a transzszexualitást. 

8

4. Az amerikai Ian Harvie egy stand-up komikus, aki gyakran használja a transzszexualitást témaként, fellépései alkalmával. Az emberek nagyon szeretik, sok hírességgel lép fel, nap mint nap.

8

5. Lucas Silveira, Kanadában született 1979-ben. Azzal írt történelmet, hogy Ő volt az első nyíltan transz ember, akivel egy rock banda tagjaként, egy lemezkiadó, szerződést írt alá. Silveira énekes, gitáros, dalszerző a The Cliks-ben, velük adott ki egy új szólóalbumot, amely már kapható.

8

6. Rocco Kayiatos ismertebb nevén Katastrophe (Katasztrófa), egy amerikai hip-hop rapper és producer. Kayiatos széles körben ismert, mint az első nyíltan transznemű énekes a hip-hop műfajban.

8

7. Thomas Beatie nemzetközi figyelmet szerzett azzal, hogy a világ leglátványosabb “terhes” férfije volt. Beatie, a húszas évei közepééig élte az életét nőként. Aztán belefogott a férfi hormon terápiába, de úgy döntött, hogy megtartja a női nemi szerveit, hogy – férfi sperma donorral -, gyermeket szülhessen. Azóta három gyermeket szült és visszaállt a férfi hormonokra véglegesen.

8

 

8

8. Ryan Sallans, született Kimberly Ann Sallans. A leghíresebb szónok, aki az LMBT jogok szószólója, folyamatosan utazik az Egyesült Államokban, hogy oktassa az embereket a transznemű kérdésekben és elérje a változásokat az egészségügyi rendszerben. 2005-ben fejezte be az átállást, átment az összes női-férfi átalakításon. Sallans szerepelt a Larry King Live! showban, a LOGO csatornán, számtalan magazinban és kiadványban.

8

9. Andreas Krieger egy német súlylökő, aki nőként versenyzett a kelet-német atlétikai csapatban. Tinédzserévei elejétől kapta az anabolikus szteroidokat tudta nélkül, ami elvezetett az  egyre férfiasabb megjelenéshez és hozzáálláshoz. Krieger visszavonult a versenyzéstől 1990-ben, majd nemi átalakító műtétre ment 1997-ben. Nyilvánosan elmondta, hogy nem a szteroidoknak tudja be a vágyát az átalakításra, már előbb felfedezte a nemi preferenciát.

8

10. Chaz Bono, született Chastity Bono, Cher és Sonny Bono lánya. Híres szülők gyermekeként, mindig is a nyilvánosság előtt kellett élnie az életét, Castityről első körben 25 éves korában kürtölték szét, hogy leszbikus. Akkor persze Ő már jól tudta, hogy valójában transznemű. Chaz végigcsinálta a hormon kezeléseket, átalakító műtéteket, és most úgy él, mint egy boldog férfi.  

8

Szerző: Gini Papp – Zacc
(oddee.com)

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!