Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Ilyen tudósítani egy kábítószer megsemmisítés közepéből! (videó)

“Ne lélegezzük be!” címet adta a BBC riportere, Quentin Sommerville annak a videónak, mely 4 éve készült vele, de csak néhány hónapja adta közre. A közel-keleti tudósító, egy hatalmas fogás után akarta az afganisztáni Kabulból jelenteni, hogyan semmisítenek meg 8 és fél tonna ópiumot, heroint, hasist és más kábítószereket. A riporter túlságosan közel állt a veremhez, ahol lángolt az anyag, és a füst egészen közelről is érte néha. 

 

 

7

Sommerville egész komolyan el tudta kezdeni az adást, mondván, “a hátam mögött van nyolc és fél tonna heroin, ópium, hasis, és kábítószerek”

A zavart BBC riporter hatalmas küzdelemmel fejezte be a broadcastot, mert valahányszor belekezdett a mondatba, minduntalan elröhögte. De nem csak úgy elröhögte…, a háttérből hallatszik, hogy a kollégái is remekül szórakoznak rajta, mert ők aztán teljesen képben voltak azt illetően, mi történik a riporterrel. A kábszer füsttől szemernyit sem tudott koncentrálni.

8

“Burning behind me” (Mögöttem ég…) idáig jut többször a második mondatban, és folyton elvihogja a továbbiakat

A riporter – aki most éppen Jeruzsálemből tudósít -, karácsonyi ajándékként tette fel a felvételt rajongóinak a Twitterre. És milyen jól tette! 😀

 

Szerző: Gini Papp – Zacc
(dailymail.co.uk)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!