Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Ezt a kisfilmet minden anyuka imádni fogja, ez biztos! (videó)

Tisztelgés az apák előtt, akik komolyan veszik a szülői hívatásukat – így összegezném, ami Emio Tomeoni felvételéből lecsapódik nálam. Emio egy time-lapse videó felvételt készített felesége részére arról, hogyan telt a délutánja kisfiukkal otthon, míg a nő házon kívül tartózkodott. A Kansas Cityben élő férfi egy csapásra híres lett, amikor felesége büszkén megosztotta ezt a youtubeon. Vírusvideó lett.

 

 

6

Az átfogó jelentést imádják az emberek, mert Emio ezzel az anyák előtt is tiszteleg, akiknek nem csak a ház rendben tartására és arra van erejük, hogy gőzölgő vacsorával várják a férjüket, de belepréselik a 24 órájukba még ezt a megfeszített tempójú játékot is, amit egy pici gyerek diktál. A Daily News is felkapta a fejét a filmecskére és interjút kért Emiotól, aki a következőket mondta el: “Azt kell mondjam, a ház egy katasztrófa volt a nap végére, és nagyon elfáradtam! A feleségem tátott szájjal nézte, hogyan tudtam még kitakarítani is.”  
(A videóhoz fűzött kommentár szerint 3,5 fél órát ölel fel a film, a falon lévő óra nem jár jól.)

6

 A 21 hónapos Xavier összes ötletébe belement az apja. Kiborítottak mindent, és módszeresen végigjátszották a napot. Emio, saját maga sem értette, hogyan volt képes mindezt rendbe rakni. “Még mindig büszke vagyok magamra, hogy kitakarítottam a nap végén!” – meséli mosolyogva a férfi. Amikor felesége megkérte, hagy ossza meg a felvételt, hogy láthassák más apák is, hogyan kell ezt csinálni, Emio a félmeztelensége miatt vonakodott egy ideig, szabadkozott, hogy ha ezt előre tudja, legalább egy inget vesz fel. De bennünket – anyákat – ez egy cseppet sem zavar, a kérdésünk sokkal inkább az, hogy-hogy nem alsógatyában tolja végig a napot? Nem igaz? 😉

8

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!