Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

A kisfiúnál nem volt elég pénz, saját kártyáját húzta le a gyorséttermi dolgozó!(videó)

Fantasztikus srác Travis Sattler, a texasi Freddy’s gyorsétterem pénztárosa. Minap egy kisfiú szeretett volna mentás Oreo fagylaltot vásárolni nála, átadta a pénzt, és remélte, hogy az elég lesz rá. Travis megszámolta,  hiányzott belőle, ezért az ipari kamera felvétel szerint, elővette saját pénztárcáját, lehúzta a bankkártyáját, és odaadta az idegen kisfiúnak a desszertet. A fiúcska arca felragyogott, és hálásan odasétált édesanyjához, aki egy asztalnál ült. 

 

 

7

Travis Sattler egy pillanatig sem gondolkodott, csak kifizette a kisfiú helyett a pénzt

Harminc perc múlva újra megjelent a kis srác, de most csak egy papírcédulát nyomott Travis kezébe, és elviharzott. A papíron ez állt: “Köszönöm, amiért ilyen kedves ember vagy, és tényleges segítséget nyújtottál. Több ilyen kedves emberre van szükségünk!” A cédulába pedig egy 100 dollárost tettek! A kis random kedvességét horribilis borravalóval jutalmazták meg. 
Amikor megkérdezték a kiszolgáló fiút, hogy miért csinálta ezt, azt válaszolta, hogy a mosolyért, amit a gyerek arcán látott. Talán nem véletlen, hogy a 100 dollárt arra fogja használni, hogy fizesse belőle a tanulmányait, szakképzett ápoló szeretne lenni. A munkahelye büszke volt Travis nagylelkűségére, és garantálták, hogy a pénzt megtarthatja. 
Gondolkodtam, vajon miért volt szükség arra, hogy kisegítse a kisfiút, ha édesanyja is ott ült az étteremben és volt nála pénz bőven. Talán gyerekes ragaszkodás volt, hogy a saját zsebpénzéből vásárolhassa meg a fagylaltját, de az nem volt elegendő rá, és az asztalhoz ülve elmesélte a történteket. Ezt nem tudjuk. Csak azt, hogy sok ilyen emberre van szüksége a világnak, mint Travis Sattler!
 

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!