Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Zseniális találmány változtatja meg milliók életét!

Néha a legegyszerűbb találmány is képes megváltoztatni milliók életét. A “Shoes that Grows” története akkor kezdődött, amikor Kenton Lee – a cég alapítója és igazgatója -, 2007-ben, a kenyai Nairobiban élt és dolgozott. Egy nap, a templom felé sétálva észrevett egy fehér ruhás kislányt, akinek a lábán egy sokkal kisebb szandál volt, mint amekkorára szüksége lett volna. “Miért kell ennek így lennie?” – tette fel magában a kérdést a férfi. “Nem lenne jó egy olyan szandál, ami állítható, ahogyan nő a lábacska?” – futtatta tovább a gondolatot magában.

 

 

2

És megszületett “A cipő” ötlete

A földön 2 milliárd ember szenved attól, hogy mezítláb kell élnie, kitéve mindenféle parazitának és betegségnek a lábát. A cipőcske, amit Kenton és barátai kiötlöttek, 5 méret növekedésig viselhető. Ez gyerekkorban átlagban 5 évet jelent! Annak a 300 millió gyermeknek, akiknek eddig veszélyben volt a lába – és a kis élete -, megoldást találtak egy egyszerű, de nagyszerű találmánnyal!

1

2

2

1

“A cipő” immár egy szabadalmazott, innovatív design, nyújtható, tágítható. A cipő ezzel együtt is két méretben kapható. A kicsi az óvodától a 4.osztályos korig, a nagy pedig ettől feljebb, a 9.évfolyam végéig. Egyszerű anyagokból készült, mint bőr, gumi és patent. Könnyen tisztítható, kezelhető, gyakorlatilag nincs ami tönkremehetne rajta. A szállítása is nagyon egyszerű, mert akár 50 pár cipőcske is elfér egy bőröndben, amit repülőn küldhetünk csomagban.


2

Árazás

1 pár = 30 $
5 pár = $ 25 (egy pár)
10 pár = $ 20 (egy pár)

25 pár = 17,50 $ (páronként)
50 pár = $ 15 (egy pár)
100 pár = $ 12 (egy pár)

Mi magunk is rendelhetünk és kiszállíttathatjuk ITT!

1

 Félelmetes milyen egyszerű, mégis zseniális, nem?

 

Szerző: Gini Papp – Zacc
Forrás: www.theshoethatgrows.org

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!