Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Figyelj a gyerekedre, új hülyeség hódít!

Szóval van itt ez a Kylie Jenner a Kardashian nővérek, azaz Kim, Khloe és Kourtney féltestvére. A család valóságshowjában való szereplésével jutott be a médiába. Színésznő szeretne lenni, de már részt vett néhány modellfotózáson is. Mindössze 17 éves, de már a tinilányok ezrei lesik minden mozdulatát, és követik vakon a hülyeségeit.

 

 

4

Ide kattintva, egy megdöbbentő fotósorozatot találsz sztárok meghamisított képeiről!

Nem kell nagy hozzáértőnek lenni, ha végignézel a képeken, pontosan látod, hogy 2014-ben “csoda” történt vele. Csoda bizony, felpumpálták az amúgy penge száját. Egyéb kiigazításokat is végeztek az – ismétlem – 17 éves (!), kiskorú lányon. De hát ilyen fájdalmas a valóságshow celebek élete. A baj csak az, hogy ezt a tinik is észrevették, és kérdőre vonták, mitől lett neki szája. Méghozzá ilyen jó nagy, amit most idealizálnak a nyomorult, szexista médiahuszárok. Gondolom nem nők, sokkal inkább férfiak. És mit hazudozott összevissza ez a szerencsétlen kislány, na mit? Hogy becsókolja a poharat, és attól duzzad be. Így született meg a , a hülyeség brutálisan nagy hulláma. A tinik megawatt ajkakat akartak és akarnak maguknak cuppantani, mert Kylie idoluk azt hazudgálta nekik, hogy ez csak így megy… Lássuk, mit művelnek magukkal a kislányok, hogy Kájlidzsennerre cupákolják magukat!

4

4

4

4

4

 

Mit szólsz, mennyire beteg ötlet?!

4

4

4

 

Ki ne próbáld, nem csak véraláfutás a következmény!

4

4

4

4

4

4

Légy szíves ne próbáld ki TE, aki otthon azt fontolgatod, hogy neked lehet, hogy összejönne egy csudaszexi bantu száj, mert tudod, így is járhatsz, mint ez a srác. (És nem fogom ide rakni azokat a szájakat, amelyek totálisan szétrepedtek, és varrásra szorulnak!)

4

 

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Szivató says:

    Nagyon undoritó szájuk van.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!