Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Kimenekült egy bántalmazó kapcsolatból és csodát tett! (videó)

Becky O”Brian apró, törékeny testével, tisztán ragyogó kék szemeivel, széles mosolyával lépkedett végig a Got Talent színpadán, és állt a mikrofon elé. Boldogan integetve köszöntötte a zsűri tagjait, aki kérdéseket tettek fel neki is, mint mindenki másnak. Becky megtévesztően gondtalannak és magabiztosnak hatott. És akkor kiderült milyen háttérből sétált a világ elé.

 

 

4

Öt gyermeke kísérte el a felvételre, amitől elállt a bírák szava, csak figyelték ahogy a nő integetve köszönti őket. Látványosan felkeltette az érdeklődésüket, tovább kérdezték, mire Becky megnyílt, és elmondta, hogy nemrégiben tudott kimenekülni egy bántalmazó férj hatása alól. A srácokat egyedül neveli, akik közül a legnagyobb fia, a 11 éves Jack bátorította, hogy próbáljon szerencsét a tehetségkutatóban. A sajnálkozó felhangokra válaszolva magabiztosan elmondta, nem akarja, hogy az emberek sajnálkozzanak rajta, mert a történtek ellenére boldog, és nem ez az, ami meghatározza őt, mint embert. 
Amikor elkezdte énekelni a Somewhere Over The Rainbow-t, szép, telt és erős hangja betöltötte a termet. Judy Garlandot idézte meg. Csodás előadásával bevonta a termet azzal a bizonyos szivárvánnyal, ezt mindenki érezte. Alázatosan és szerényen fogadta az álló ovációt, még Simon Cowell is felemelkedett székéről a tiszteletére. A négy igen szavazat megmutatta, hogy az álmok tényleg valóra válnak, és mindenki pontosan érezte, hogy csillag született.
Becky pedig boldogan rohant le öt gyermekéhez, hogy végre átölelhesse őket. 

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!