Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

A kisfiúnak nem jósoltak esélyt az életre, most színpadon áll! (videó)

Adrian Martin Vega még csak 9 éves, de nagyon fontos dologra tanít bennünket. Adrian vízfejűséggel és deformált kezekkel született, 15 műtétet hajtottak végre rajta rövid kis élete alatt, ez pedig viszonylag jó prognózissal kecsegteti őt és szüleit is. 

 

 

5

Adrian, aki késői gyermek, 3 felnőtt testvére szerető törődését élvezi.

2

Szülei, Toni és Rafael Vega arról mesélnek, hogy kisfiuk – az orvosok szerint -, szinte esélytelenül jött az életbe. Amikor az édesanya 6 hónapos várandós volt vele, már megállapítható volt, hogy a baba vízfejű és a kezeit valószínűleg nem tudja majd használni. A diagnózis szerint, talán nem éli majd meg a 8. életévét sem, de addig is “szobanövényként” fog tengődni. De Adrián másképp döntött. Harcosnak született, és pontosan tudta, miért jött a földre. A kisfiú amióta csak beszélni tud azt mondja, énekes előadóművész szeretne lenni. Legyőzte az összes akadályt, ami közé és a zene közé állhatott volna eddig, és legnagyobb szenvedélye az éneklés lett. 

3

Imádja a flamenco zenét. Mi mást? Hiszen Malagán született, spanyol vér csörgedezik ereiben. Amikor 29 éves nővérével elénekelte a “Qué bonito” című slágert, és az erről készült felvételt megosztották a youtube-on, ez láncreakciót indított be. 

3

A világ minden tájáról ömleni kezdtek hozzá a bátorító levelek. Az olyan spanyol csillagok is, mint Alejandro Sanz és Diego El Cigala üdvözölték a kisfiút a tehetséges énekesek táborában.

A zene gyógyító erejét ebben a videóban is megtapasztalhatod!

Adrian nagy hátránnyal született, sok fájdalmon kellett átvergődnie. Toni és Rafa szerint mégis ő a legboldogabb gyermek a világon, egy hatalmas harcos, ezért kitüntetésnek érzik, hogy egy ilyen erős kisgyereknek lehetnek a szülei. Adrian már most egy sereg rajongót tudhat magáénak, akik csodálják a tehetségét. Neves művészek is bátorították, hogy vegyen részt az idei tehetségkutató versenyen, és máris koncertekre hívják.

6

A spanyolok imádják, és maximálisan támogatják abbeli elhatározásában, hogy ha felnő, énekes előadóművész legyen. Bár, már most sem vonható kétségbe, hogy az. Ő már egy előadóművész.

Oszd meg ennek a fantasztikus kisembernek a történetét, hogy inspirációt szerezzen belőle mindenki! Főleg, akik speciális helyzetben vannak, és nagy szükségük van rá!

Kattints IDE és nézz meg egy fantasztikus lánykérését, mely a Down-szindróma világnapján készült!

Szerző: Gini Papp – Zacc

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!