Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

llyen idióta, állatoknak tervezett tárgyakat még nem láttál! (fotók)

Olyan korszakot élünk, amikor mindenki a piaci rés után szaglászik, hova lehetne bepréselni még valamit, amivel hatalmasat robbanthat és meggazdagodhat. Ezek arra alapoznak, hogy ‘úgyis lesz balek, aki pénzt pazarol a termékre’. És persze számítanak azokra, akik imádják házi kedvenceiket, és mindent megvesznek nekik. MINDENT. Mégis lehet, hogy ezeket még ők sem…

 

 

1. Kukkoló ablak kerítéshez

1

Tökéletes, minden kutya szeretné látni a többi állatot az utcán, hogy aztán ne vehesse üldözőbe őket…

2. Szalonna illatú buborékfújó, kutyáknak

1

A kutyák szeretik a szalonnát. A kutyák szeretik üldözni a buborékokat. Biztosan fantasztikus érzés lesz nekik, amikor ráharapnak a szalonna illatú szappan buborékra és elnyamnyoghatnak rajta.

3. Kutya parfüm

1

Fantasztikus találmány. 70 dolláros áron büdösítheted be kedvencedet. Gondold csak el, az Ő saját szaga, és ez keveredik…

4. Etetőszék kutyáknak

1

Azt hiszem semmit sem szeretne jobban, minthogy száműzzük az evés idejére egy olyan szerkezetbe, ahol moccanni se igen tud. Ha frusztrált kutyát szeretnél, meg kell venned!

5. Kutya tanga

1

Ilyenek hagyják el a számat: o!Ł?;~!°%?ߤ¨˝!!!
Most komolyan, mi volt a cél? A megszégyenítésük, vagy az, hogy felezze a fingot?

6. Macska francia ágy

1

Ha eddig nem volt teljesen biztos a macskád abban, hogy a világ ura, majd ha megvetted neki a saját Hilton szoba berendezést tudni fogja, kinél a hatalom.

7. Kutya ékszer

1

Szükséges elmagyaráznom miért hülyeség?

8. Végbélnyílás takaró

1

Saját, személyes feszültséged csupán, hogy a végbélnyílást takarni kell, hidd el 😉

9. Crocs macska ágy

1

Az egyetlen dolog, ami szörnyűbb a Crocs papucsnál, az a Crocs macska ágy…

10. Macska babakocsi

1

Nincs semmi, amit a macskád jobban szeretne mint, hogy bebörtönözd és a hálón keresztül figyelhesse a madarakat és mindent, amit normál körülmények között üldözőbe is venne!

11. Kaka “kijárat”

1
Ha eddig aggódtál azon, hogyan vedd fel a kutyád ürüléket egy műanyag zacskóval, eztán már nem kell. Mindössze annyit kell tenned, hogy egy túlbonyolított szíjra helyezett zacskót rögzíts a végbélnyílására, majd várd meg míg kakil, aztán vedd le a túlbonyolított szíjról, és távolítsd el a kutya koszos fenekéről. Távolítsd el a zacskót, a kutya koszos fenekével kezdj valamit. Ürítsd, majd öblítsd ki a zsákot alaposan, mert még jól jöhet. Ennyire egyszerű az egész!

12. Hab a tortán: Kutya szexjáték

1

Ha ezt beszerzed, soha többé nem kell rettegned, hogy a vendégek lábát csinálja meg az ebed. A kitalációnál talán csak az a rosszabb, hogy a Francia székhelyű forgalmazó cég azt állítja, ha nincs házi állatod, használhatod dekorációnak is!

Szerző: Gini Papp – Zacc
(dose.com)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!