Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

A jóga olyan csajos, rózsaszín polifoamos dolog szerinted? (fotók)

Vajon miért tartják a jógát nőies sportnak? Talán a test hajlékonysága miatt hiszik sokan, hogy a férfiak nem alkalmasak annyira rá, mint  a nők? Esetleg a szellemi része miatt alakult ki ez a sztereotípia? Való igaz, hogy meglehetősen sok türelmet igényel, és le kell tudni ‘lassulni’ hozzá, meg kell tudni engedni magunknak, hogy kikapcsoljon egy időre a világ zaja, ami betölti a tudatunkat. Nőként biztosan állíthatom, hogy számunkra is nagyon nehéz, néha szinte lehetetlennek tűnő feladat. Aztán elvonszoljuk magunkat és a gyertyafényben, elönt bennünket a béke. Néhány ászanánál újra elönti agyunkat a sz@r, de alapvetően sikerül megtalálni a középpontunkat 😉 És tudjátok mit? Egyre több férfi képes erre, és akarja elérni MAGát  jógával. 

 

 

1. A híresen rossz életűből megtért Robert Downey Jr., a Vasember jó viszonyban van a jógával.

1

2. Russell Brand így van ezzel: „Transzcendens meditáció, kundalini jóga, ezek azok, amik jót tesznek a lelkednek.”

1

3. Nem is az, hogy ezt az ászanát én nem tudnám soha végrehajtani, de ezt a képet nézni is alig bírom anélkül, hogy elgyengülnék.

1

4. Adam Levine: A Maroon 5 énekese és a The Voice ítésze vallásként gyakorolja a jógát: elmondása szerint élesíti az elméjét, és megnyugtatja a testét.

1

1
5. Na jó, az már gyanús, amikor valaki még fejen állás közben is ilyen kedélyesen mosolyog.

1

Meztelen jóga, hát miért teszi ezt magával egy józan ember? Kattints IDE a magyarázatért!

6.  Matthew McConaughey: A színész leggyakrabban kutyáját sétáltatja a parton, vagy a családjával lazít, de olykor a lesifotósok elkapják, amint jógázik, miközben a hullámok nyaldossák.

1

7. Oh hai.

1

8. Woody Harrelson: „A jóga a legjobb dolog a szexuális életedért. Megtanít arra, hogy szeresd a tested és a partneredét. De ami a legfontosabb: az elméd szinte folyékony, és ennél nincs szexisebb dolog.”

1

9. Én már akkor sírok, amikor két lábbal a földön kell hosszabb ideig behajlított térdekkel állnom. Úgy-ahogy vízszintesben tartva a combomat. És nem remegve. Van még hova fejlődnöm…

1

10. Duncan Peak igazi kemény fiú volt, ejtőernyős tiszt és első osztályú rögbi játékos. Ma már jógaoktató.

1

11. Első osztályú rögbijátékosok Ausztráliában, rendszeresen gyakorolják a Bikram jógát.

1

12. Paul McQuillan torontói színész-énekes, energia gyógyítóhoz fordult a hátfájásával, így került be mindennapjaiba a jóga. A jóga, amivel se veled, se nélküled kapcsolatba került. Erről a szeretet-gyűlölet kötődéséről írt egy könyvet is: “Utálom a jógát: Miért utálod a jógát, ha ugyanakkor szereted is?” címmel.

1

13. Azért ilyen környezetben lehet, hogy könnyebben kínozza meg magát az ember, hogy aztán kicserélődjön testileg-lelkileg, nem?

1

14. Légy szíves, legalább ne aludj bele, mert ennél mélyebben nem alázhatnál meg ezzel az elérhetetlennek tűnő pózzal 🙂

1

15. Nos igen, ez a környezet is alkalmasnak látszik. Talán egy következő életemben ebben a pózban is.

1

16. Ja igen, mert “a jóga az olyan csajos, rózsaszín polifoamos bohóckodás…” @nyád… 🙂

1

17. Szerintem a tudatával ketté tudna hasítani, ha akarna…

1

18. Aki már eljutott jógán a középhaladó szintre, az biztos ismeri azt a pillanatot, amikor először próbálja meg az oktató instrukciói alapján kitartani ezt a pózt. Ami akkor és ott sokszor egyenesen lehetetlennek tűnik. Íme az ellenpélda.

1

19. Most mit mondjunk hát Ő róla? Azt hittem ilyet csak photoshoppal lehet…

1

20. Még mindig nem érted, hogy a jóga a világ legkeményebb sportja ember?

1

21. Bármelyik lehetne, sőt ezer másik is a kegyelem döfés, ami minden tabut ledönt a fejekben, de én most találomra Őt választottam:

1

 

Na szóval, szia hello szevasz… A jóga, az VALAMI. Ha elmész egy kezdő szintre – leszel olyan bátor -, mindjárt megtudod mi a magyarokistene. Ilyeneket tudnék hozzáfűzni az első jóga órámhoz:

1

Igen, a jóga oktatóhoz csak ennyi a kérdés a végén: MI VAGY TE???

1

“Ki tudja hány éve jógáznak, és még mindig nem tudják kinyalni a saját seggüket…”

Ha kifáradtál a képek nézegetésével, akkor keresd meg a belső békédet Sting Maha mantrájával, mert Ő is a nyugalmat igénylő és árasztó férfiak táborát gazdagítja ám.

És álljon még itt a +1 bónusz videó:

Szerző: Gini Papp – Zacc
(képek: tízdolog, pinterest, google, serenity)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!