Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Lehetetlen küldetések a várandósság utolsó heteiben! (fotók)

Bármilyen sportos, mozgékony is a nő, a pocakos időszak vége felé meggyűlik a baja néhány olyan tevékenységgel is, ami az első hónapokban még nevetve ment neki. Nem hogy meggyűlik a baja ezekkel, de szinte lehetetlenné válik számára. Ennek a vége néha nevetés, néha hiszti, esetleg kis frusztráció, de előbb utóbb beletörődik, hogy még néhány hét, és ezek visszaállnak a normális kerékvágásba. 

 

 

#1. Felkelni a padlóról:

Akik járnak/tak kismama tornára, azok pontosan tudják milyen nevetséges büdös bogár pózzá tud válni a padlón fekvésből felvergődés. Főleg az oktató vezényszavára. 

#2. Leülni a padlóra:

Nehogy azt hidd, hogy ez olyan egyszerű! Ahhoz, hogy felkelj, először le kell tudnod ülni ugyebár. De a hasad miatt fogalmad nincs hogyan ereszkedj a padlóig. Leginkább valamibe kapaszkodva először térdre rogysz, majd némiképp törökülésre emlékeztető pózba tekeredsz, miközben a hátadat falnak veted. 

#3. Levergődni az orvosi vizsgálóasztalról:

A lábtartóból kiakasztani a lábaidat, ez az első mutatvány, majd gyakorlatilag hanyatt fekvésből oldalra vergődve, kapaszkodva, nyögést tompítva ülsz fel, és igyekszel a fellépőre érkezni, nem mellé. Az orvos általában nem segít, csak nézi a gyötrelmeidet.

#4. Megfordulni az ágyban:

Már minden izomtónus feladta a küzdelmet a hasadban, nulla hasi kontrollod van. Ezért minden koncentrációdra szükséged van ahhoz, hogy valahogy koordinálni legyél képes a végtagjaid lendülését, ami némiképp előrevisz abban, hogy átpördülj a másik oldaladra.

#5. Nadrágot vagy cipőt felvenni:

Míg felrángatod magadra, az felér egy kiadós edzéssel. Szuszogva, erőszakolod bele kissé megdagadt lábfejeidet az összes létező cipőbe, csizmába amit csak találsz magadra. A nadrág száraiba beletalálni vakon, a hasadtól takarva, ahhhh… Mission impossible. 

#6. Pedikűrözni, lakkozni a lábadat:

Ne is kezdj bele. Ugyanez vonatkozik a borotválkozásra. Millió vágás tarkította a lábaimat, és persze a világ összes tükre se lett volna elég, hogy a várandósság előtti állapotba hozzam az intim területeimet.

1

#7. Mosogatni:

Próbáld majd ki. Tegyél be egy nagyobb méretű párnát vagy labdát a pólód alá, és araszolj a mosogató közelébe, amilyen közel csak tudsz. Na, milyen?

#8. Megölelni valakit:

Menni fog, csak oldalról.

Álljon itt egy Reddit-es fickó fotósorozata még, akinek várandós felesége nem akart szülés előtti fotókat készíttetni magáról, így hát csinált magáról ő 🙂 Vigyázz, beleég az ember retinájába amit lát 😀

1

Kötelező olvasmány a témában: Hülye kérdések, frappáns válaszok! Avagy vágjon az eszed, ha kismama vagy! 😀

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Én szóltam… 😀

Szerző: Gini Papp – Zacc

 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Márcy says:

    Azért ezek a dolgok nem csak várandósan nehezek. Nekem pl kövéren is nagyon nehéz mindezeket elvégezni. Sőt, elég kellemetlen is ha valaki látja ahogy szenvedek.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!