Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Lehetetlen küldetések a várandósság utolsó heteiben! (fotók)

Bármilyen sportos, mozgékony is a nő, a pocakos időszak vége felé meggyűlik a baja néhány olyan tevékenységgel is, ami az első hónapokban még nevetve ment neki. Nem hogy meggyűlik a baja ezekkel, de szinte lehetetlenné válik számára. Ennek a vége néha nevetés, néha hiszti, esetleg kis frusztráció, de előbb utóbb beletörődik, hogy még néhány hét, és ezek visszaállnak a normális kerékvágásba. 

 

 

#1. Felkelni a padlóról:

Akik járnak/tak kismama tornára, azok pontosan tudják milyen nevetséges büdös bogár pózzá tud válni a padlón fekvésből felvergődés. Főleg az oktató vezényszavára. 

#2. Leülni a padlóra:

Nehogy azt hidd, hogy ez olyan egyszerű! Ahhoz, hogy felkelj, először le kell tudnod ülni ugyebár. De a hasad miatt fogalmad nincs hogyan ereszkedj a padlóig. Leginkább valamibe kapaszkodva először térdre rogysz, majd némiképp törökülésre emlékeztető pózba tekeredsz, miközben a hátadat falnak veted. 

#3. Levergődni az orvosi vizsgálóasztalról:

A lábtartóból kiakasztani a lábaidat, ez az első mutatvány, majd gyakorlatilag hanyatt fekvésből oldalra vergődve, kapaszkodva, nyögést tompítva ülsz fel, és igyekszel a fellépőre érkezni, nem mellé. Az orvos általában nem segít, csak nézi a gyötrelmeidet.

#4. Megfordulni az ágyban:

Már minden izomtónus feladta a küzdelmet a hasadban, nulla hasi kontrollod van. Ezért minden koncentrációdra szükséged van ahhoz, hogy valahogy koordinálni legyél képes a végtagjaid lendülését, ami némiképp előrevisz abban, hogy átpördülj a másik oldaladra.

#5. Nadrágot vagy cipőt felvenni:

Míg felrángatod magadra, az felér egy kiadós edzéssel. Szuszogva, erőszakolod bele kissé megdagadt lábfejeidet az összes létező cipőbe, csizmába amit csak találsz magadra. A nadrág száraiba beletalálni vakon, a hasadtól takarva, ahhhh… Mission impossible. 

#6. Pedikűrözni, lakkozni a lábadat:

Ne is kezdj bele. Ugyanez vonatkozik a borotválkozásra. Millió vágás tarkította a lábaimat, és persze a világ összes tükre se lett volna elég, hogy a várandósság előtti állapotba hozzam az intim területeimet.

1

#7. Mosogatni:

Próbáld majd ki. Tegyél be egy nagyobb méretű párnát vagy labdát a pólód alá, és araszolj a mosogató közelébe, amilyen közel csak tudsz. Na, milyen?

#8. Megölelni valakit:

Menni fog, csak oldalról.

Álljon itt egy Reddit-es fickó fotósorozata még, akinek várandós felesége nem akart szülés előtti fotókat készíttetni magáról, így hát csinált magáról ő 🙂 Vigyázz, beleég az ember retinájába amit lát 😀

1

Kötelező olvasmány a témában: Hülye kérdések, frappáns válaszok! Avagy vágjon az eszed, ha kismama vagy! 😀

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Én szóltam… 😀

Szerző: Gini Papp – Zacc

 

 

Szerző: Gini Papp - Zacc

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Márcy says:

    Azért ezek a dolgok nem csak várandósan nehezek. Nekem pl kövéren is nagyon nehéz mindezeket elvégezni. Sőt, elég kellemetlen is ha valaki látja ahogy szenvedek.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!