Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Hajléktalanoknak épít menedékházakat a 9 éves kislány! (fotók)

Bár Hailey Fort csak 9 éves, ő már többet tett azért, hogy segítsen a hajléktalanoknak és a rászorulóknak, mint sokan közülünk.

 

 

1

A gyerekek sokáig nem szembesülnek azzal a ténnyel, hogy vannak emberek akiknek nincs otthonuk, így volt ezzel Hailey is. Édesanyja, Miranda arról mesélt, hogy 5 éves volt, amikor először látott hajléktalant lakhelyük közelében (Washington, Bremerton). Megtorpant és megkérdezte ki ez az ember és mit csinál itt azt utcán. Elmagyarázta neki, hogy otthontalan, akinek nincs lakása, ahova hazamehetne. A kislány teljesen felháborodott ezen, tulajdonképpen el sem akarta hinni amit hall. Azt mondta, ez nem lehet, mindenkinek kell otthon, és megkérte anyját, hogy vegyen a férfinek egy szendvicset. Ez a bácsi, Edward, később jó barátja lett Haileynek.

Itt született meg a terv a kislányban, ami felett egy cseppet sem hezitált, kunyhókat tervezett, amiben hajléktalanok élhetnek majd, és neki is látott a felépítésüknek!

1

1

1

1

Természetesen szüleitől kap némi útmutatást, de a munkálatokat többnyire ő maga végzi el! A mobil menhelyek kb 300 $-ból készülnek el.

1

1

Ha ez nem lenne elég, Hailey kis konyhakertet művel, amiben a fedél nélkül élőknek termeszt zöldségeket!

1

A fedett és ablakos (2,4 × 1,2 m) menhelyek raklapból épülnek , újrahasznosított farmeranyag szigeteléssel és a kerekeken mozgathatóak. 

1 1


ABC News Videos | ABC Entertainment News

Szerző: Gini Papp – Zacc
(boredpanda.com)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!