Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Jack Black elsírta magát a hajléktalan, ugandai kisfiú egyetlen kívánságán (videó)

Jack Black, a megannyi komikus szerepéről közismert színész Ugandába látogatott, hogy a Red Nose Day adománygyűjtő szervezet törekvéseit támogassa a fekete kontinensen. Itt találkozott egy Felix nevű, hajléktalan kisfiúval, akivel beszélgetni kezdett. Jack megtudta róla, hogy édesanyja meghalt, apját soha nem ismerte, ő maga pedig az utcán él. Ez nagyon megviselte a színészt. De amikor megtudta mi lenne az egyetlen kívánsága, akkor igazán mélyen megrendült.

 

 

3

A 12 éves kisgyerek újrahasznosítható hulladékok gyűjtéséből próbálja eltartani magát. Nem érdekli a pénz, az autó vagy a ház – mint legtöbbünket -, ő bizony egyetlen dologra vágyik csupán. Arról álmodik, hogy tanulhat majd azért, hogy ne kelljen többé az utcán élnie!

1

A Red Nose Day segítségével Felix álma valóra válik, lehetősége nyílik arra, hogy tanuljon! A szervezet nagyon hatékonyan mozgat meg híres embereket, akik elég gyakran nyitják meg pénztárcáikat is, hogy támogassák rajtuk keresztül azokat, akik éppen a projekt céljai között szerepelnek.

2

Szerző: Gini Papp – Zacc
(www.rednosedayusa.org)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!