Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

A nap képe #1 – rendőr eteti az agyvérzéses nő csecsemőjét

A kansasi rendőrtiszt, Andy Black az Oak Park bevásárló központba lett kivezényelve, mert egy nő agyvérzést kapott, és segítségre volt szüksége a mentők érkezéséig. A rendőr arra érkezett meg, hogy a nő kicsit magához tért, de még mindig remegett, rosszul volt. Mivel a nő férje az éppen kiérkező mentősökkel beszélt, az asszony pedig a pici babájukat tartotta, Andy aggódóan átvette tőle – írta a Daily Mail. Ekkor sétált oda Jilli Nel, és készítette ezt a megható fotót.

 

 

2

 

“Néztem, ahogyan a tiszt örömmel veszi kézbe a csöppséget, majd elkezdi etetni amikor sírni kezd. Csak ők ketten voltak, egy zárt kis világban. Annyira gyönyörű volt, megérintette a szívemet. Meg kellett állnom és beszélnem vele.” – mondta a kép készítője Nel, aki felrakta a Facebookra, ami vírusként terjedt. “Szeretném ha látnátok egy csendes hőst, aki kötelességen felül tett valami nagyon kedveset.”

Andy már 25 éve teszi a kötelességét, emellett 14 unokája van, akik kitöltik az életét. 2013-ban kitüntetéssel köszönték meg odaadó munkáját.

2
Szerző: Gini Papp – Zacc
(dailymail)

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!