Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Schwarzenegger óriási fazon, kész átveréssel sokkolt! (videó)

Azok a szerencsések, akik a minap jártak az amerikai Madame Tussauds viaszmúzeumban, vagy csak céltalanul őgyelegtek Hollywood utcáin, nem mindennapi élményben részesülhettek. Magával a testépítő és színészlegendával találkozhattak, mert Arnold Schwarzenegger, Terminátor jelmezében hol itt, hol ott bukkant fel és vegyült a jó néppel. A 67 éves Arnie még mindig igazán jó arc.

 

 

2

3

Humora a régi. Az egyik kedvenc részem a filmben, amikor a gyenge Terminátor imitátorhoz fordulva megkérdezi: Te meg ki vagy? 

4

Az élő szövet a fém vázon nagyon lazán viselkedett, simán pózolgatott, poénkodott rajongóival az utcán. A Tussauds múzeumban pedig hirtelen “megelevenedett” és boldogan pózolt a közös szelfihez. 

Arnienak már nincs szüksége reklámokra, a célja nem öncélú volt. Pénzt segített gyűjteni vele az After-School All-Stars program keretében. Akik pénzt ajánlanak fel az iskola utáni diákprogramokra, azok között ráadásul egy életre szóló élményt sorsolnak ki: a szerencsés nyertes Schwarzival mehet majd a Terminátor: Genesis közelgő premierjére, és együtt iszogathat vele a partyn.

 

Hát nem baromi jó fej?

Szerző: Gini Papp – Zacc
(shockmansion.com)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!