Zacc - minden, ami már leülepedett bennem...

Elképesztő, ahogy az anya megszüli gyermekét az autó ülésén! (videó)

Már 45 perce száguldottak az autópályán a kórház felé, amikor a harmadik gyermekét váró anya nem bírta tovább visszatartani a babát, és úgy döntött, hogy az autó ülésén szüli meg.

 

 

1

0:58-nál elmegy a magzatvize, innentől határozottan megváltoznak az események, a nő teljesen szülőpályára áll. Amikor a nő közli 1:28-nál, hogy másodpercek vannak hátra a szülésig, a férje megkérdezi tőle, letudja-e venni a nadrágját. Itt még azt hittem segíteni akar neki valamilyen módon, vagy tudja, hogy pillanatokon belül a kórházhoz érnek, és azt szeretné, ha ezzel se telne majd az idő. Aztán megkérdezi a feleségétől, félrehúzódjon-e, hogyan tudja megkönnyíteni a helyzetet számára, akinek természetesen fogalma sincs a féltransz állapotban erről. Ekkor a férj úgy dönt, a térdére rakja a kamerát és rögzíti az eseményeket, miközben tovább haladnak. Két kislányuk után, az autópályán, egy nyomással jön világra a kisfiuk. Itt egy pár pillanatra megállnak, próbálják felfogni a történteket, majd szép lassan gurulnak tovább a kórház felé, immár hárman. 
Nem véletlen, hogy három nap alatt, közel 5 milliós nézettséget és rengeteg hozzászólást kapott a felvételük. Neked mi a véleményed róla?

Szerző: Gini Papp – Zacc
(dailymail.uk.co)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!